Dvi televizijos gigantės jau pristatė savo muzikinius projektus. TV3, su mylimiausiuoju tautos
šoumenu
A. Valinsku priešakyje (jis dar pernai už parankės vedė keliautojus į žvaigždes į neaprėpiamas muzikos galaktikas) pristatė projektą, kuris, pasak pačio A. Valinsko bus stulbinantis, nepakartojamas, o jame dalyvaujantys žmonės taps nevienadienėmis ir net tarptautinėmis muzikos žvaigždėmis. Prodiuseris jau atvėrė „Žvaigždžių vartus“, į kuriuos susirinko jauni, talentingi, o svarbiausia balsingi jaunuoliai, kurie savo charizma, balsu ir šypsenomis bandys užkariauti žiūrovų simpatijas.

LNK televizija taip pat labai daug vilčių deda į savo naująjį projektą, kuris skirsis nuo jau taip pamėgtų ir kartu nusibodusių „KĮŽ“. Naujųjų metų išvakarėse vienas iš „Muzikos akademijos“ studentų taps vienu iš labiausiai trokštamų atlikėjų mūsų padangėje. Projektas nuo savo antrininko „Žvaigždžių vartai“ skirsis nebent tuo, kad jame dalyvauja jau žinomi atlikėjai, kurie yra išleidę savo albumus ar prieš aštuonis metus graudinę pusę Lietuvos su daina „Mama“, laimėję tarptautinius konkursus.

Klubas.lt fotogalerijoje pažvelkite į šių muzikos projektų dalyvius, kurių yra visos dvi dešimtys ir nuspręskite, kas iš jų pakeis ar bent jau spindės kartu su Radži, Merūnu, Vilija, Soliaru ar Justu.