24 metų Katie, jau išleidusi tris albumus, Vilniuje surengė apie dvi valandas trukusį pasirodymą.

Dainininkę Vilniuje „apšildė“ panašaus stiliaus muziką atliekanti Julija Ritčik su grupe „4 Fun“.

Savo pasirodymą Sostinėje maždaug trims tūkstančiams gerbėjų Katie Melua pradėjo viena, vėliau į sceną išėjo grupė muzikantų, pritarusių gitaromis, būgnais, fortepionu bei smuiku.

Pajutusi arenoje tvyrojusią gerą atmosferą, dainininkė dėkojo už šiltą priėmimą ir pasakojo dainuojamų dainų istoriją. Prieš sudainuodama dainą „Scary film“, atlikėja juokavo, jog kūrinį parašė prodiuseris, žinantis kaip dainininkei patinka siaubo filmai. Be to, K. Melua išaugo su tėčiu širdies chirurgu, tad visuomet buvo apsupta gąsdinančių daiktų bei istorijų.

Daugiausia į koncertą susirinkusiųjų emocijų sulaukė pačios populiariausios Katie dainos: „The Closest Thing To Crazy“, „If You Were a Sailboat“, „Toy Collection“ (kuri buvo parašyta kaip filmo garso takelis), o koncertą baigė bene geriausiai žinomu savo kūriniu „Nine Million Bicycles“.

Plojant atsistojusiai auditorijai, dainininkė su grupe grįžo dar kelioms dainoms. Po koncerto K. Melua Lietuvoje neužsibuvo ir išvyko į Lenkiją.

1984-aisiais Gruzijoje gimusi Ketevan „Katie“ Melua šalyje kilus Pilietiniam karui su šeima pasitraukė į Šiaurės Airiją, Belfastą. Po kelerių metų šeima persikraustė į Londoną, kur merginą pastebėjo talentų ieškojęs prodiuseris Mike`as Battas.

Dainininkės karjerą Katie pradėjo nuo pergalės viename D.Britanijos talentų konkurse, sudainavusi dainą „Without You“. Tuomet jai buvo šešiolika.

Katie Melua yra įtraukta į Gineso rekordų knygą. 2006-ųjų spalio mėnesį ji atliko „giliausią“ povandeninį koncertą. Dainininkė kartu su kitais muzikantais koncertavo 303 metrų gylyje Šiaurės jūroje. Vėliau ji išleido rekordinio koncerto DVD diską, o pati įvykį pavadino „labiausiai siurrealistiniu jos atliktu pasirodymu“.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją