Superfinale po dviejų atrankinių finalų varžėsi trys džentelmenai ir vienintelė dama. Nugalėję bronziniame finale į superfinalą pateko Ruslanas ir Urtė, o vakar užnugaryje palikę Baibą iš sidabrinio finalo į stipriausiųjų ketvertuką atkeliavo Sasha Son ir Juozas.

Ruslanas traukė „Svajonę turiu“, „Laisvės kainą“, Juozas guodė vienišas merginas su linksma daina „Gaus gaus gaus“, traukė „Daug daug daug“ ir kitas paprastai gražias dainas. Jauniausia „Muzikos akademijos“ dalyvė Urtė dovanojo už širdies griebiančias melodijas, o Sasha Son demonstravo šiurpuliukus keliančias balso vingrybes ir netgi nusiėmė visur jį lydinčią skrybėlę.

Šį vakarą paaiškėjo ir pagrindinis muzikinio projekto prizas – tai studijos Holivudo pop akademijoje. Išgirdę apie pagrindinį prizą, „Muzikos akademijos“ studentai nustebo ir ėmė neramiai šnabždėtis – juk nugalėtojui teks palikti Lietuvą ir vykti, bent trumpam, į JAV. Nors iš Suomijos jis grįžo į Lietuvą ir žadėjo čia likti amžinai, į Holivudą teks vykti Ruslanui Kirilkinui.

Norėdami padėti finalistams atsipalaiduoti ir šiek tiek sumažinti jaudulį, juos sveikino kviestiniai atlikėjai. Koncertą pradėjo seimo narė ir trečio šalies vyro žmona Inga Valinskienė, savo auksus ir čigonišką charizmą pademonstravo Radži, grupės „69 danguje” merginos klausė veidrodėlio, kas pasaulyje gražiausios.

Jaudulį dalyviams pamiršti padėjo ir vakaro vedėjai Mindaugas Stasiulis su Leonardu Pobedonoscevu. Jiedu nesibodėjo pasidžiaugti, kad gerbėjai nupiešė didžiulį plakatą su jų vardais ir negailėjo šmaikščių replikų. Mindaugas Stasiulis, pristatydamas Ruslano dainą „Svajonę turiu“, iš pradžių „suklydo“ pasakydamas „Svajūną turiu“.

Dalyvius viso koncerto metu galėjo vertinti ir jau iš akademijos pasitraukę studentai. Daugiausiai buvusių kolegų simpatijų sulaukė Sasha Son, mažiausiai – Ruslanas. Tuo tarpu žiūrovai nusprendė, kad Juozas liks ketvirtoje vietoje, surinkęs per 2 tūkst. balsų, trečioje vietoje jie paliko Sasha Son, surinkusį daugiau nei 6 tūkst. balsų, antroje - Urtę su daugiau nei 8 tūkst. balsų, o nugalėtoju tapo Ruslanas, surinkęs daugiau nei 15 tūkst. balsų.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją