Antroje vietoje su daugiau nei 8 tūkst. taškų liko Rūtos Ščiogolevaitės ir Mundžio pora. Jiedu namo išsiveš sidabrinį mikrofoną. Bronzinis mikrofonas atiteko Šorenos ir Stano duetui. Ketvirtoje vietoje liko Skaiva su Ruslanu.

Dėl pirmosios vietos visos tiesioginės transliacijos metu nuolat kovojo Rūtos ir Mundžio duetas su Mios ir Giedriaus duetu. Tačiau transliacijos pabaigoje gerbėjai auksinį mikrofoną padovanojo Miai ir Giedriui.

Žiūrovų balsai buvo sumuojami su komisijos palaikymo balais – kiekvienas komisijos narys galėjo skirti savo simpatijas (po 50 balų už kiekvieno turo dainą) tik vienam duetui. Balsavimas finale nuo balsavimų pusfinaliuose skyrėsi ir tuo, kad žiūrovų balsai nebuvo ribojami – iš to paties numerio buvo galima balsuoti kiek nori kartų. Komisija savo simpatijas dažniausiai skyrė Mundžio ir Rūtos duetui.

Žvaigždžių duetų finalą pradėjo Rūta Ščiogolevaitė ir Edmundas Štengeris-Mundis. Po pirmojo dainų turo visi balsavę komisijos nariai šiai porai atidavė savo simpatijų balsus.Rūta su Mundžiu savo repertuarui rinkosi sėkmingiausias savo dainas – tarp jų ir daugelį sužavėjusią Fredy Mercury „Barcelona“.

Antrieji į sceną lipo Šorena ir Stano, jiedu, kaip jau tapo įprasta, dainavo jausmingai ir stengėsi perteikti ne tik gražią melodiją, bet ir prasmingą mintį. Šorena su Stano netgi sudainavo dainą, kuri buvo sukurta kaip paramos forma Gruzijai karo metu.

Trečias scenoje dainavo Mios ir Giedriaus Leškevičiaus duetas, nepabijojęs žiūrovų vertinimui atiduoti ir naują, dar „Žvaigždžių duetų“ scenoje negirdėtą kūrinį. Likusios dvi Giedriaus ir Mios dainos buvo lyriškos ir sėkmingiausios projekte.

Ketvirtąjį pasirodymų numerį turėjo Ruslanas Kirilkinas ir Skaiva Jasevičiūtė. Be naujų dainų Ruslanas gerbėjams paruošė dar vieną staigmeną – atlikėjas įvykdė savo pažadą – patekęs į didįjį finalą jis nusiskuto barzdą ir pagaliau uždainavo – kaip priemonę dainavimui Ruslanas panaudojo „Eurovizijos 2009“ nugalėtojo dainą „Fairytale“.

Finalinius duetus linksmino ir jaudulį malšinti padėjo buvę „Žvaigždžių duetų“ dalyviai: Karina Krysko su Audrium Bružu, Artūras Orlauskas su Fara, netikėtas Ramūno Rudoko ir Radži duetas, Aistė Pilvelytė su Vilija, Leonardas Pobedonoscevas su Alanu Chošnau, Romas Bubnelis su Deiviu ir Vaida Genytė su Renata Voitechovskaja. Nepamirštamą numerį paruošė ir projekto komisija: Vytautas Juozapaitis, Dalia Teišerskytė, Gediminas Zujus ir Donatas Katkus atliko Manto kūrinį „Čiuožki".

Klubas.lt fotogalerijoje - akimirkos iš projekto finalo.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją