Albumo pristatymo koncerte praėjusį ketvirtadienį Mia savo sceninę aprangą keitė kelis kartus. Iš pradžių ji priminė sniego karalienę – vilkėdama baltos ilgos suknios ir balto švarko ansamblį. Kita atlikėjos apranga intrigavo kur kas labiau – tokios seksualios Mios scenoje tikriausiai dar niekas nebuvo matęs.


Kūno linijas išryškinantys, kiek griežtoki, bet seksualūs drabužiai pranešė – Mia pasitiki savimi ir tokiame amplua jaučiasi puikiai. Toks įvaizdis muzikos žvaigždžių pasaulyje jau ne naujiena. Pirmoji triko scenoje, ko gero, pradėjo vilkėti Madonna, o pastaruoju metu įvairias triko kombinacijas itin išpopuliarino Lady GaGa. Ir tai buvo viena priežasčių, kodėl ji buvo kaltinama kopijuojanti Madonną.


Mios sceninis kostiumas taip pat priminė šių žvaigždžių sceninę aprangą ir buvo akivaizdu – į savo įvaizdi Mia, pasekusi užsienio atlikėjų pavyzdžiu, investavo nemažai. Drąsūs scenos drabužiai Miai puikiai tiko ir ji nė kiek nenusileido panašiai scenoje atrodančiai Lady GaGai.


KLUBAS.LT fotogalerijoje – triko pasipuošusios Mia, Lady GaGa ir Madonna. Apklausoje nuspręskite, į kurios pasaulinio garso atlikėjos įvaizdį žvilgterėjo Mia.




Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)