Prie šios jau repetuojančios pradedančiųjų šokėjų komandos prisijungė charizmatiškas, sportiškas ir iššūkių nevengiantis menininkas Rimas Valeikis.

Rimui į partneres teko viena geriausių Lietuvos šokėjų, šokių projektą televizijoje jau laimėjusi Sandra Kniazevičiūtė. „Ji taip mane spaudžia, kad net linksta kojos. Sandra ne tik labai gerai šoka, bet ir yra labai reikli pedagogė. Nesusitvarkydama su mano žirgliojimu, ji man liepė šokti su buteliu tarp kojų. Štai kaip ji mane kankina, prisigalvojusi viduramžiškų šokių pamokėlių“, - neslėpė Valeikis.

Pasak Rimo, kuo toliau jis šoka, tuo labiau jam neramu: supranta, kad gali nieko neišeiti. „Kuo toliau į mišką, tuo labiau trukdo tarp kojų. Mano partnerė mėgsta nugalėti, todėl pasiryžusi prieš projekto startą šalinti visas kliūtis“.
Rimas supranta, kad jei Sandra nenugalės projekte „Kviečiu šokti“, bus vien tik jo kaltė. „Kol kas pas mus dar nesusiklostė konkursui reikalingi santykiai. Su ja vis dar jaučiuosi kaip mokinys su mokytoja. Jei berniukas ir toliau savimi taip nepasitikės ir stypčios, bus nekas“.

Rimas Valeikis neslepia bijantis projekto pradžios. „Virš manęs kabo blizgantis Damoklo kardas. O gal net surūdijęs kardas, kad iš karto būtų kraujo užkrėtimas“, - su baime kalbėjo dailininkas, pasiryžęs dalyvauti LNK projekte „Kviečiu šokti“.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją