Nuo trupučių šortų iki sušiauštų plaukų, nuo įmantraus makiažo iki ekstravagantiškų aksesuarų – mados renginiui lietuvaičiai ruošėsi neatmestinai.

Didžioji dauguma iš šimtų mados renginio dalyvių prieš eidami naujausių dizainerių kolekcijų pasižiūrėti neabejotinai iš savo spintų išsitraukė stilingiausius drabužius, o galbūt, specialiai šiam vakarui, šturmavo drabužių parduotuves bei dizainerių galerijas.

KLUBAS.LT siūlo pasižiūrėti į kai kuriuos „Mados infekcijos“ svečius ir patiems įvertinti jų aprangos kodą. Galbūt labiausiai sužavės ryškiaspalvė porelė, o gal ilgakojės merginos miniatiūriniais šortais?

Galbūt akį patrauks dizainerio Egidijaus Sidaro kombinezonu pasipuošusi Dariaus Katino mylimoji? O gal neatsispirsite elegantiškų svečių stiliaus pojūčiui?

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją