Pastaruoju metu „69 danguje“ skiriant vis mažiau dėmesnio seksualiems drabužėliams, sujudo į trečią vietą nustumta „Yva“. Vyrišką auditoriją sujaudinusiems baltiems „Olialia pupyčių“ triko „yvutės“ atsakė korsetais, iš jų besiveržiančiomis krūtinėmis ir griečiau striptizą nei gyvo garso koncertą primenančiu šou.


Originalų atsakymą „Yva“ sukūrė ir garsiosioms „Olialia pupyčių“ aksominėms suknelėms, pasižymėjusioms tokiomis įspūdingomis nugarų, išpuoštų swarovskiais, iškirptėmis, kad pro jas beveik švietė užpakaliukai.


„Yva“, šį karta padedama dizainerio Ruslano Rybakovo, sukūrė originalų įvaizdį: prie aukštakulnių, kūno formas išryškinančių aptemptų triko priderinusios baltus švarkus, savo stilistika primenančių Rusijos imperatoriaus armijos karininkų uniformą, o taip pat slaptųjų tarnybų agentams būdingus akinius nuo saulės.


KLUBAS.lt skaitytojai, susipažinę su paskutiniais „Olialia pupyčių“ ir „Yvos“ įvaizdžiais, balsuodami gali nuspręsti, kurios merginų grupės įvaizdis labiau alsuoja seksualumu.