M.Petruškevičius neslepia iš savo aplinkos žmonių išgirdęs pačių įvairiausių nuomonių ir vertinimų, o ypač, kai kalba pasisuka apie nuotakos suknelę.

,,Išgirdau nuomonių, kad trūko karališko įspūdžio, prabangos. Bet man patiko, kad suknelė buvo labai subtili, kad nepasirinko labai pompastiškos suknelės, o liko prie išlaikyto stiliaus. Man netrūko tos prabangos, nes visa aplinka, visa ceremonija buvo labai prabangi– viskas buvo savo vietose“, - kalbėjo M. Petruškevičius ir dar pridūrė, jog jį sužavėjo ir nuotakos puokštė. K. Middleton suknelę sukūrė dizainerė Sarah Burton, kuri yra ,,Alexander McQeen“ mados namų kūrybos direktorė.

Vis dėlto M. Petruškevičius pripažįsta, jog didesnį įspūdį jam paliko praėjusių metų birželį ištekėjusios Švedijos princesės Victorios vestuvinė suknelė, kurią sukūrė dizaineris Paro Engshedenas. Vestuvių dieną princesė pasipuošė deimantais inkrustuota istorine karūna, o jos nuometas buvo net penkių metrų ilgio.

,,Man Švedijos princesės suknelė buvo daug gražesnė. Jos suknelė man buvo daug įspūdingesnė. Labai patiko suknelės audinys, tiksliau, švytinti audinio prabanga. Pats suknelės siluetas mane taip pat labai pritrenkė, nes buvo tiesiog fantastinis“, - kalbėjo stilistas.

Kalbėdamas apie princesių vestuvines sukneles, M. Petruškevičius prisiminė ir princesės Dianos vestuvinę suknią: ,,Kai kuriems, pavyzdžiui, buvo graži Dianos suknelė. Bet žinoma, ji buvo tų laikų suknelė. Ji išsiskyrė pūstomis rankovėmis, pūstu siluetu ir apskritai už Dianos suknią buvo sumokėta devyni tūkstančiai svarų sterlingų. Tai aš nežinau ar ši suknelė tiek kainavo. Princesės Dianos žemakulniai buvo aptraukti nėriniais, puošti širdies formos aplikacijomis ir su dvidešimt karatų aukso apdaila. Tai šiandien to mes nematėme. Bet aš nemanau, kad to ir reikia, nes ji yra šių laikų mergina ir manau, kad jaunatviškumas ir elegancija čia buvo puikiai suderinta“ .

Princesės Victorios ir Danieliaus Westlingo vestuvės.

Princo Wiliamo ir K. Middleton vestuvės.