Jis buvo skirtas pagrindiniam vakaro herojui Mantui Jankavičiui, sėkmingai įkūnijusiam prieš septyniolika metų nuo ŽI viruso mirusį legendinį „Queen“ vokalistą Freddie Mercury.

Mantas, prieš metus sėkmingai transformavęsis į Robbie Williamsą, šį kartą taip pat pasistengė iš peties. Nors scenoje ir prisipažinęs, kad nei jis, nei niekas kitas negali prilygti didžiajam Freddie, M.Jankavičius užsidegęs ir netausodamas gerklės plėšė didžiuosius „Queen“ hitus – „We Will Rock You“, „I Want to Break Free“, „Radio Ga Ga“, „A Kind of magic“, ir žinoma, „Bohemian Rhapsody“.

Kurdami Manto įvaizdį paplušėjo ir dizaineriai bei visažistai. M.Jankavičius vieną po kito keitė firminius Freddie Mercury aprėdus labai primenančius sceninius kostiumus. Mantas, kaip ir legendinis velionis, nesidrovėjo įsisprausti į siauras kelnes, ypač išryškinančias jo vyriškus privalumus.

Kiek nepasisekė su dar viena specifine Freddie Mercury įvaizdžio detale – išpuoselėtais ūsais. Nors ir kaip stengėsi visažistė, prilipdyti ūsai atlaikė tik trečdalį koncerto, ir netikėtai nukrito. M.Jankavičių tai kiek išmušė iš vėžių, tačiau sulaukęs audringo tūkstantinės į sostinės klubą „New York“ susikimšusios publikos pritarimo, po kelių akimirkų lyg niekur nieko tęsė efektingą pasirodymą.

Mantas, matyt, studijuodamas „Queen“ DVD įrašus, buvo praleidęs ne vieną valandą, nes tobulai nugludino Freddie Mercury judesius ir net kaip ir garsusis homoseksualus rokeris, nesidrovėjo provokuojamai „žaisti“ su mikrofono stovu.

Vakarėlio akimirkos iš „Tabami goes Queen“ – KLUBAS.lt foto galerijoje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją