Portalo KLUBAS.lt skaitytojams „Olialia pupytes“ išrinkus grupe, kuri labiausiai atitinka „Radiocentro“ teiginį apie grupes, susiburiančias vien tam, kad televizijoje pasirodytų pusnuogiais
papais
, grupės leidybos ir vadybos kompanijos išplatino kelis džiaugsmingus pranešimus.

„Olialia Pupytes“ šią savaitę labai pralinksmino ir triumfas vieno interneto portalo surengtoje apklausoje, kurioje jos triuškinančia persvara laimėjo grupės, kuri susibūrė vien tam, kad per televiziją parodytų savo pusnuogius papus, kategorijoje, nurungdama tokias konkurentes, kaip „Axom“, „Yva“ ir „69 Danguje“, - savotiška „Olialia pupyčių“ sėkme didžiuojasi šios merginų grupės leidybos kompanija „Melodija“.

Grupę reklamuojantis tinklapis net apklausė išsirengti mėgstančias gražuoles, ką jos mano apie tokią sėkmę.

„Grupės lyderė Oksana Pikul daug žodžių ištarti negalėjo. „Fantastika“, - pasakė ji ir ilgai ilgai juokėsi. „Anksčiau žmonės taip kalbėjo apie visas kitas grupes, dabar tokios kalbos pagaliau atėjo ir iki mūsų. Tad ačiū žmonėms už tokią nominaciją“, - toliau kvatojosi O. Pikul.

Kitos dvi „Olialia“ pupytės Skaistė Steikūnaitė ir Marina Daščenka buvo santūresnės. „Mums tik privalumas, kad esame pastebimos ne tik dėl savo muzikos, bet ir kitų privalumų. Seksualumas – neatsiejama popscenos dalis, o kas netiktų roko muzikantams, tas tinka mums“, - sakė Marina. Jai antrino ir Skaistė: „Toks jau mūsų įvaizdis ir tai – normalu. Vieniems tai patinka, kitiems gal nelabai – visiems juk neįtiksi niekada.“

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)