„Darbų daug, pinigų nėra, niekas niekur nieko nemoka“, - neslėpdamas nusivylimo šiandienine situacija guodėsi grupės prodiuseris Egmontas Bžeskas. Grandininė verslo struktūrų reakcija, kai vienos įmonės skolos į nepriteklių gramzdina ir kitas, skaudžiai palietė ir pramogų verslo sektorių.

Vis dėlto Egmontas nusiteikęs optimistiškai. „Kažkoks pagyvėjimas yra, va, praėjusią savaitę užsakė 6 koncertus – tik jau ne tomis kainomis, kaip anksčiau“, - sakė E.Bžeskas, paskaičiavęs, kad sėkmingiausios „Supermuzikos“ imperijos grupės honoraras sumažėjo 20-30 procentų.

„Grandininė reakcija visus ir varo į duobę. Pas mus irgi taip - Iš visur vėluoja mokėjimai. Lyg ir esi užsidirbęs pinigų, bet šen, ten kabo skolelės ir esi priverstas jų laukti, - sakė E.Bžeskas. – Iš vienos pusės – krizė gilėja, iš kitos – vėl atsiranda koncertų. Manau, kad žmonėms reikia ir pavalgyti, ir tūsintis. Bet kokiu atveju manau, kad viskas bus gerai“.

Garsusis prodiuseris yra užsigrūdinęs – dar studijuojant Vilniaus dailės akademijoje jam yra tekę pajusti, ką reiškia kišenėje neturėti nė lito. Tiesa, badauti neteko. „Ir Akademijoje, ir po Akademijos buvo nelengvi laikai. Paskui buvo labai daug pinigų, o po to – ir vėl nuosmukis“, - pergyventas krizes prisiminė E.Bžeskas.

Nelengvus laikus pasiruošusios išgyventi ir grupės merginos. Vienintelė Ingrida Martinkėnaitė neturi papildomo užsiėmimo, tačiau ji tvirtai jaučiasi už turtingo vyro pečių. Visos kitos darbščiosios „„69 danguje” gražuolės pluša televizijos projektuose arba vykdo sėkmingus rinkodaros projektus.