Dainininkės Laima Tamulytė, geriau žinoma kaip Mama Rock‘n‘Roll bei Erika Nudaitė, popmuzikos mėgėjams žinoma kaip Faina, stengėsi viena kitą „pavaišinti“ skaudžiais smūgiais.

Abi dainininkės, besirengdamos šiai „Ringo dievo“ kovai, sporto salėje plušėjo daugiau nei du mėnesius – kovai jas ruošė žymūs Lietuvos bokso treneriai.

Dainininkės vienu balsu pripažino, jog ruoštis nebuvo lengva – kartu su jomis kovoms ruošėsi ir TV6 projekte dalyvaujantys vyrai, todėl teko padirbėti iš visų jėgų. Moterys atvirai pripažįsta ir tai, kad sutikdamos dalyvauti projekte, manė, jog tai bus daugiau ,,butaforiškas šou“ su bokso elementais, tačiau po pirmųjų filmavimų įsitikino „kas yra kas“ – Jonui Čepuliui sulaužyta nosis, Mariui Šmitui skilo šonkaulis, ,,Pelenų“ gitaristui Romanui Asmolkovui lūžo nosis, smarkiai ranką pasitempė ,,Patrulių“ dainininkas Milgedas Aleksandravičius.

KLUBAS.lt vaizdo siužete – akimirkos iš Fainos ir Mama Rock‘n‘Roll kovos.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją