Efektingos vyro reakcijos moteris tikisi sulaukti atsikračius dešimties nepageidaujamų kilogramų.

Dar prieš savaitgalį dainininkė paskutinį kartą suvalgė porą cepelinų ir „viso gero“ tarė grietinėlei, duonai, miltiniams ir riebiems bulvių patiekalams, sočioms vakarienėms po šeštos valandos vakaro. Atsikratyti dešimties kilogramų Livetą išprovokavo vienas nemalonus įvykis, neseniai nutikęs prieš šeimyninio dueto koncertą. ,,Apie mėnesį nekoncertavome, o kai nuvažiavome į koncertą, paprašiau vyro, kad užsegtų korsetą. Jis sako: ,,Liveta, kad nesutenka“. Aš sakau: ,,Petrai, kaip gali nesutekti?!” O jis: ,,Nu tu pasižiūrėk“..Ir buvo jis toks išsigandęs... Ir kai aš pamačiau, kad per sprindį ,,nesueina“... Žodžiu, suveržė šiaip ne taip, bet ant scenos jau po pirmo sudainuoto stulpelio galvojau, kad nualpsiu“, - emocijomis trykšta Liveta.

Buvusi vegetarė, tačiau jau aštuonerius metus vėl mėsą valganti Liveta, kuriam laikui, kol atsikratys dešimties kilogramų, atsisakys ir patiekalų iš mėsos. Kad organizmas neišsektų, moteris žada valgyti daug vadinamųjų sveikų produktų – žuvį, daržoves, vaisius, gers pačias įvairiausias iš daržovių bei vaisių šviežiai spaustas sultis.

„Labai sveika želmenų, kopūstų, citrinų su imbieru, burokėlių ir, žinoma, iš įvairiausių vaisių spaustos sultys. Kalorijas ir susikaupusius riebalus labai degina ananasai. Žinoma, atsisakysiu daug ko, bet vis tiek manau, kad sveikiausia yra klausyti savo organizmo, pavyzdžiui, vieną kartą per savaitę numečiau tris kilogramus, bet tuo metu man norėjosi tik įvairiausių sulčių ir kepenėlių. Aš nežinau, kas man tuo metu pasidarė, bet visą savaitę tik virtas kepenėles ir valgiau“, - prisimena L. Kazlauskienė.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją