Žiniasklaidai išplatintame pranešime apie būsimą viešnagę Kaune, garsusis stiliaus guru Mantas Petruškevičius įvardintas kaip „Dainos Bilievičiūtės šlaunies dydžio asmenybe“.

Praėjusį savaitgalį, nepatenkintas ypač populiaraus juokelio apie Roką Žilinską autoriaus Justo Jankevičiaus replikomis uostamiesčio klube „Roxy“, vienas lankytojas, išsikvietęs J.Jankevičių į lauką, jį su savo keliais bendraminčiais smarkiai sumušė.

Tačiau „Humoro klubo“ vedliai net ir į šį incidentą, kuriame nukentėjo jų kolega, pažiūrėjo su doze juodojo humoro ir įvykusias muštynes akcentavo rašydami pranešimą žiniasklaidai apie savo būsimąjį pasirodymą Kaune.

„Įsitikinom savo kailiu, kad ir Kaune žmonės juokiasi ne tik iš nuo kalno nuridentos močiutės, tačiau ir iš kur kas tauresnių dalykų – Vilniaus lenkų, Kauno „Žalgirio“ ar Nemuno“, - kalbėjo daugiausiai tą vakarą kauniečių aimanų sulaukęs „Humoro klubo“ narys Justas. Tiesa, tarti žodžius jam nebuvo lengva, mat po pasirodymo Klaipėdos klube „Roxy“ penktadienį Justinas patyrė, ką reiškia užgauta žemaičio širdis. Tai jam atsipirko apysunkiu kūno sužalojimu, o žemaičiams – trimis „buduliais“ mažiau miesto gatvėse, - rašoma „Humoro klubo“ pranešime žiniasklaidai. - Prieš dvi savaites Kaune viešėjęs „Humoro klubas“ vis dar negali patikėti, jog į Vilnių grįžo gyvas ir net nepasigavęs lytiškai plintančios ligos, todėl kovo 26 d. žaibolaidžiu sugrįš į Henriko miestą“.

Per pirmąją „Humoro klubo“ viešnagę Kaune, jų pasirodymą stebėjo ir Rokas Žilinskas. Į antrąjį „Humoro klubo“ pasirodymą laikinojoje sostinėje žada užsukti ir Mantas Petruškevičius, kuris „Humoro klubo“ pranešime žiniasklaidai apibūdinamas kaip „Dainos Bilevičiūtės šlaunies dydžio asmenybė“.

„Šis anksčiau gėles pakavęs, dabar tiesiog jas gaunantis stilistas davė žodį atvykti į Kauną ir negrasinti teismu bent dvi valandas iki ir po renginio. „Stand-up Comedy“ žanro Lietuvoje pradininkai pasirodys su programa, kurioje vietos nepristigs net tokio dydžio žvaigždėms kaip Virgis Stakėnas ar Vitalija Katunskytė. Renginyje pasirodys visi, kurie tuo metu nesibylinės teisme su Nijole Pareigyte dėl garbės ir orumo įžeidimo, - rašoma „Humoro klubo“ pranešime.

Jame taip pat prisimenamas ir garsusis M.Vaišnoro juokelis. „Kaip skelbia žiniasklaida, TV3 laidoje „Humoro klubas“ humoristas Modestas Vaišnoras (nuotraukoje - KLUBAS.lt pastaba) suskėlė aliuziją apie „69 danguje” dainininkės Nijolės Pareigytės sugebėjimus oralinio sekso srityje, todėl pramogų pasaulio užkulisiuose netyla kalbos, kad šį kartą teismų nebus išvengta. „Iš pradžių maniau, kad nieko blogo nepadariau, kol manęs viešai nepabarė Stano. Kiekvieno rašytojo nuomonė man yra svarbi, tačiau šio – pati svarbiausia“, - laižydamas pirmojo „Delfinų“ albumo viršelį kūkčiojo „Humoro klubo“ vedėjas Modestas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją