„Kakadu” jau rodė reportažą, kaip Linas Karalius prisimelavęs, kad slaugo sergantį tėtį, pabėgo iš plenarinių posėdžių į Tailandą, Seimas svarstė šildymo kainas ir pedofilijos bylą. Tuo metu Linas Ezopas Karalius voliojosi po palmėmis ir mėgavosi transvestitų bei kitais šios pietų šalies teikiamais malonumais.

Kol pradingusio Lino Karaliaus ieško žurnalistai ir Seimo kanceliarija,„Kakadu” atkapstė šokiruojančius Seimo nario įspūdžius iš Tailande pamatyto pornografinio šou.

Išplatintame LNK pranešime žiniasklaidai pateikiama ištrauka iš parlamentaro dienoraščio (kalba netaisyta).

„Vakare nuvažiavome į PaTongą ir nusprendėme aplankyti vieną charakteringiausių Tailando šou – „Ping Pong Pussy“ šou. Užėjome į klubelį. Teko užsisakyti brangų gėrimą. Priešais ant stalų ir scenos visiškai apatiškomis veido išraiškomis uodegas vizgino įvairaus svorio vietinės merginos. Laukėme šou pradžios. Balsas garsiai pranešė, kad draudžiama filmuoti ir fotografuoti. Ir štai....

Į sceną įžengė tokia pabuvusi kvadratinio kūno sudėjimo, kokių 45 metų artistė su stiklainiu rankoje. Pridėjo stiklainį su vandeniu prie klyno ir iš ten... viena po kitos pradėjo lįsti AUKSINES ZUVELES :)),
po kelių minučių iš jos stebuklingo lytinio organo buvo ištraukta 5 metru ilgio gėlių girlianda, o dar vėliau iš tos pačios vietos išskrido GYVAS PAUKSCIUKAS!!!!

Mes stebėjome viska išsižioję.. tai bent meistriškumas. Ką gi dar neseksualesnio ji sugebės atlikti? Ogi įsikišusi TEN 2 uždegtas cigaretes, ėmė rūkyti. Ir pabaigai pašaudė teniso kamuoliukais į bokalą, pastatytą ant grindų. Wow! Verta buvo pamatyti".

Beje, Lino Karaliaus blog'e, kuriame jis su skaitytojais dalinasi savo mintimis apie politiką, sveikatą, aplinkosaugą, pateikia savo biografiją, skyreliai „Laisvalaikis" ir „Fotoalbumas" nebeveikia.