Pakalbinta KLUBAS.lt žurnalistų apie grožį, aktorė tikino negyvenanti pagal jokį specialų scenarijų – dietų ji nesilaiko, o sporto klubai – taip pat ne jai. ,,Ne ne ne ne...Man svarbiau sveikata. Sportuoti gal ir reiktų, bet tiesiog labai nėra laiko. Ir apskritai, jeigu kalbant apie sporto sales – mane nuo jų tiesiog pykina. Jeigu kas mane įvarytų į sporto salę....“, - emocingai kalbėjo A. Tamulytė. Moteriai nepatinka sporto salėse tvyrantis prakaito kvapas, o galynėtis su treniruokliais - nuobodu.

,,To sintetinio grožio veidus tik pamatyti man ir užtektų“, - sako kažkada bandžiusi perlipti per save ir sportuoti, tačiau greitai metusi šį užsiėmimą moteris. ,,Turbūt aš daugiau tokio seno kirpimo, nes grožį aš dievinu, bet tą, kuris sklinda iš vidaus. Manau, kad grožis – Dievo dovana“, - šypsojosi moteris.

Paklausta apie mitybą, moteris susiraukė kalbėdama apie tradicinius lietuviškus bulvinius patiekalus, pavyzdžiui, cepelinus. Dar labiau aktorę atstumia maitinimo įstaigos, kuriose bandyta atspindėti neva lietuvių liaudies dvasią.

,,Šios „maisto kultūros“ tiesiog negaliu pernešti, o jeigu ne apie tai kalbant, tai į mitybą nekreipiu dėmesio – nėra laiko, todėl valgau tai, kas po ranka. Bet žinoma, kad maistas yra vienas iš didžiausių malonumų – tikrai, jeigu tik yra laiko, galimybių, labai mėgstu nueiti, suvalgyti kur nors užsienyje kokių austrių – man tai labai didelė šventė. Dievinu tą valgymo ceremoningumą prie vyno taurės. Tiesiog kaifuoju ir nuo gražaus maisto pateikimo, jaukios aplinkos“, - pasakoja aktorė.

Save, kalbėdama apie virtuvę, A. Tamulytė vadina labai bloga žmona, tačiau pasidžiaugia, jog jos vyras, fotografas Raimondas Švilpa, iš jos ir nereikalauja tapti pernelyg buitiška.