„Per dieną gaunu apie keturiasdešimt laiškų su klausimais, kaip sveikai maitintis, prašančių patarimų“, - pasakojo K.Ivanova.

Pastūmėta ir šių laiškų, ir draugų pastebėjimų, kad sava patirtimi Kristina galėtų pasidalinti ir su kitais, mergina žada griebtis plunksnos ir kibti į knygos rašymą.

„Reikia tik laiko prisėsti ir susidaryti normalų knygos planą – šioks toks planiukas jau yra. Knygoje bus ir mano, ir rekomenduojamų patiekalų receptai, kaip maistas turėtų atrodyti, kaip reikėtų ir kaip nereikėtų valgyti“, - apie brandinamos sveiko maitinimosi knygos idėją pasakojo K.Ivanova. - Aš tikiuosi, kad man pavyks įgyvendinti šią vieną didžiausių savo svajonių“.

Pasak Kristinos, patarimų į ją besikreipiantys žmonės taip pat prisideda prie knygos kūrimo.

„Patys žmonės padiktuoja, ką jie nori matyti knygoje. Norėčiau su jais pasidalinti tam tikra patirtimi, kuri susijusi su sveika gyvensena – gal tai jiems padėtų“, - viliasi K.Ivanova, ketverius metus Klaipėdos universitete studijavusi visuomenės sveikatą. Įgytų žinių dėka dainininkė be problemų ir sekinančių dietų per metus nuo 65 kilogramų sulieknėjo iki 52 kilogramų.