G.Bendžiui neblogai sekasi – praėjusį savaitgalį kartu su savo globojamu atlikėju Andriumi Rimiškiu nuvažiavę į Jūžintus, abu vyrai išsivyniojo meškeres ir patraukė prie ežero. Andrius pagavo porą lynų, tačiau jo kantrybė greitai baigėsi ir atlikėjas laisvą laiką verčiau nusprendė skirti giminių lankymui.

O štai G.Bendžius kelias dienas nuo ryto iki vakaro leisdavo prie ežero. Jo atkaklumas davė vaisių – Gintaras į krantą išvilko 5 kilogramų karpį, kurį vėliau paleido į atgal į ežerą.

„5 kilogramų karpis nėra didelė žuvis. Verčiau jį paleisti atgal į ežerą – galbūt vėliau jau teks pasigalynėti su didesne žuvimi, - sakė G.Bendžius. – Karpis yra baikšti, įnoringa žuvis, jo prisijaukinimui reikia skirti pakankamai daug laiko“.

Nors prodiuseris karpių žvejyboje specializuojasi dar visai neseniai, jis jau gali pasigirti įspūdingais laimikiais – praėjusių metų pabaigoje netoli Tauragės Gintaras pagavo 13 kilogramų svėrusį karpį. Tiesa, jis gerokai nusileido G.Bendžiaus gyvenimo žuviai – prieš kelerius metus Egipte, Asuano užtvankoje pagautam 18 kilogramų svorio Nilo ešeriui.

Gali būti, kad šis rekordas bus pamuštas, kai G.Bendžius išsiruoš skrituliais gaudyti šamų – šie milžinai neretai sveria 60, 80 ar net šimtą kilogramų.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją