Sekmadienį Ukmergės miesto šventės uždarymo koncertą turėjusio pradėti vilniečių kolektyvo ŽAS ukmergiškiai nepamatė – vietoj skandalingosios grupės pasirodė Asta Pilypaitė.

Į šventę gausiai susirinkusiems žiūrovams buvo pranešta, kad ŽAS negali koncertuoti todėl, kad pasirodymo išvakarėse vienas grupės narių Marius Berenis-Tru pasijuto blogai ir atsigulė į ligoninę.

Koncerto, kuriame dar pasirodė grupės „Lemon Joy“ ir „Antis“, užkulisiuose buvo kalbama, kad dainininko sveikatos problemos susijusios su širdimi.

Kiti du grupės ŽAS nariai Linas Zareckas-Choras ir Gidonas Šapiro-Bilas sakė esą nelinkę komentuoti susiklosčiusios situacijos motyvuodami tuo, kad to nenori šiuo metu ligoninėje gulintis M. Berenis-Tru. „Klubo.lt“ žiniomis, dainininko sveikatos būklė nėra kritinė.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją