Ž. Ašmontaitė „Lietuvos dainų dešimtuke. Iššūkyje žvaigždėms“ su dainininku Ramūnu Difartu užėmė antrą vietą ir pademonstravo, kad turi ne tik aktorės, bet ir dainininkės talentą. Aktorė neneigia, kad dalyvavimas šou jai atvėrė daugiau durų, nes pastaruosius kelerius metus veiklos šiek tiek trūko. Užtat dabar ji nespėja dalyti interviu ir fotografuotis. Ir ne tik todėl, kad po pertraukos pasirodė televizijos ekrane. Daugumai žurnalistų rūpi jos asmeninio gyvenimo detalės – fakto, kad neseniai susižadėjo, žaviajai aktorei nepavyko nuslėpti.

Dar prieš pokalbį susitarėme, kad šį kartą ji bus atviresnė, nei paprastai. Nepaisant to, kalbai pakrypus apie neseniai įvykusias sužadėtuves ir būsimas vestuves, Žemyna šypsodamasi bando atsitverti tylos siena. „Ar verta viešinti asmeninio gyvenimo detales?“ - taip galėtų vadintis diskusija, į kurią abi įsiveliame baigiantis interviu...

Kadangi vis dėlto prakalbome intymiomis temomis, skubu paklausti, ar dar neskambėjo vestuvių varpai, nes balandžio pabaigoje įvykusių sužadėtuvių nepavyko nuslėpti, kad ir kaip buvo stengtasi. „Sužadėtuvės tikrai įvyko, o vestuvių dar teks palaukti. Nuoširdžiai galiu pasakyti, kad datos tikrai dar nenustatėme“, - demonstruodama baltojo aukso žiedelį su briliantu šypsosi Ž. Ašmontaitė.

Akylesni „Lietuvos dainų dešimtuko“ žiūrovai turbūt įsidėmėjo po kiekvieno Žemynos pasirodymo į sceną užlipantį jaunuolį, kaskart apdovanojantį aktorę bučiniu ir įteikiantį puokštę gėlių. „Jis nenori būti viešas asmuo. Ir aš gerbiu jo pasirinkimą“, - daugiau apie mylimąjį, su kuriuo draugauja jau metus, Žemyna pasakoti nelinkusi. Redakcijos žiniomis, Žemynos išrinktasis Tomas Knizelis (29) yra interjero dizaineris.

Jaunas vyras pasipiršo Žemynai per trisdešimtmetį, kurį ji šventė balandžio 30-ąją. „Šito momento sulaukti tikėjausi, tačiau ne taip greitai. Tuo metu mano visos mintys sukosi apie dešimtuką, todėl piršlybos buvo netikėtos. Kaip viskas vyko, neatskleisiu. Tegu tai lieka tarp manęs ir mano draugo“, - į detalės nesileidžia ji. Ar Žemyna jaučia, kad Tomas – jos žmogus? „Visi žmonės, kuriuos įsileidi į savo gyvenimą, kažkuria prasme ir yra tavo. Juk mylimas žmogus pasidaro brangus ir reikalingas“, - nuo tiesaus atsakymo išsisuka aktorė.

Žemyna, kaip ir kiekviena moteris, norėtų sukurti gražią ir laimingą šeimą, dėl kurios nebūtų gaila aukoti mėgstamos veiklos. „Dabar atrodo, kad galėčiau nedirbti. Bet kiekvienas atvejis skirtingas. Turiu draugę, kuri pagimdžiusi jau po savaitės norėjo ištrūkti iš namų. Taigi nežinau, kas man šaus į galvą“, - dėsto ji.

Tačiau viena jau tikrai aišku – Žemyna nebenori būti vienišė: „Pradedu naują gyvenimo etapą, kuriame bus vietos šeimai, vaikams. Vienišės gyvenimo paragavau, po pasaulį prisikeliavau, tad dabar galiu ir „nusėsti“.

Daugiau – šios savaitės žurnale „Klubas“.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją