„Šiandien turėjau eiti tvarkyti dokumentų dėl vizos ir panašiai, bet su vadybininku pasikalbėjome, kad būtent aplink tą zoną ir yra karinė padėtis, susišaudymai.

Nusprendėme, kad gal geriau nerizikuoti, nes karas yra karas ir tą mintį nubloškėm į šoną“, – apgailestauja Merūnas.

Dainininkas šiam konkursui ruošėsi ilgai – ant pakabų jau kabo nauji koncertiniai drabužiai, vasarą Merūnas tobulino dainavimo įgūdžius.

Naujuoju Baskovu vadinamas lietuvaitis konkursui jau yra paruošęs tris skirtingas dainas. Merūnas pasirinko išties skirtingus ir originalius kūrinius. Balso galimybes atlikėjas bandytų atskleisti dainuodamas sudėtingą Celine Dion kūrinį „All by myself“, savo įvairiapusiškumą Merūnas pademonstruotų dainuodamas grupės „Sel“ dainą, kūrinį „Su tavim“. M. Vitulskis žada atlikti ir dar vieną ne lietuvišką dainą.

„Ruošiausi tikrai daug, nes pasirinkęs skirtingus kūrinius stengiausi kiek įmanoma daugiau atskleisti visas savo balso galimybes. Labai norėčiau ten dalyvauti, tiesiog dar laukiu, seku įvykius, o gal dar situacija pasikeis?“, – tikisi Merūnas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją