Jevgenijus jo grupėje grojo saksofonu, talkino įrašinėjant kūrinius – per ilgametį bendradarbiavimą muzikantai buvo artimai susibičiuliavę, tad žinia apie Jevgenijaus žūtį jį smarkiai sukrėtė.

Šeštadienį žuvęs Egidijus Remeikis buvo gerai žinoma figūra Lietuvos muzikiniame pasaulyje. Dar būdamas paauglys Egidijus dainavo didelės sėkmės sulaukusioje vaikinų grupėje „Kvint M“, vėliau porai metų pasitraukė iš muzikinės veiklos, o sugrįžęs griebėsi prodiusavimo. Jis buvo subūręs didesnio populiarumo nesulaukusį vaikinų trio „Lotus“, vėliau prisijungė prie „Naujųjų lietuvių“, o po jų skilimo kartu su Egmontu Bžesku įkūrė „Tipo grupę“.

J.Snytkino vairuojamas „Audi A8” susidūrė su priešais važiavusia „Ford Mondeo“, nuvažiavo nuo kelio, ir, kliudęs kelis medžius, apvirto. Automobilis buvo visiškai sumaitotas, o J.Snytkinas, E.Remeikis ir dar vienas su jais važiavęs vaikinas žuvo vietoje. Priekyje „Audi A8” kita mašina važiavęs U.Kiguolis apsisuko išgirdęs automobilių susidūrimo trenksmą, deja, savo kolegoms jau niekuo negalėjo padėti.

„Aš negaliu apie tai kalbėti“, - sunkiai valdydama ašaras sakė „Šokoledo“ dainininkė Justė Mozolytė. Kūrybinio susivienijimo „Supermuzika“, kuriam priklauso „Tipo grupė“, „Šokoledas“, „69 danguje” bei dar kelios grupės, prodiuseris Egmontas Bžeskas iki šeštadienio vidurdienio nekėlė telefono ragelio, tad kokia bus jo įkurtos „Tipo grupės“ ateitis lieka neaišku.

„Tipo grupė“ buvo įkurta 2007 metų pabaigoje, kuomet skilo projektas „Naujieji Lietuviai“. Prie naują grupę įkūrusių E.Bžesko ir E.Remeikio prisijungė U.Kiguolis, trijulė ėmė sparčiai kopti populiarumo laiptais. Pastaraisiais mėnesiais dėl didelio užimtumo E.Bžeskas į koncertus nebevažiuodavo, tad į grupę buvo pakviestas SEL saksofonininkas Jevgenijus Snytkinas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)