Į Holivudą dainininkas planavo išvykti dar prieš tarptautinio realybės šou „Hello, Jūrmala“ finalą, bet vėliau nusprendė nesiblaškyti ir svarbiam pasirodymui ruoštis namuose. Nors buvo vadinamas favoritu, Soliaris iš finalinio koncerto parvažiavo tuščiomis.

Vis dėlto nesėkmę muzikantas greitai užmiršo, mat praėjus vos porai dienų po finalo, išskrido į Holivudą mokytis dainavimo pas populiaraus muzikinio realybės šou „American Idols“ dalyvių mokytoją Mauli B.

Pastaruoju metu rečiau pamokas lankantis (šiek tiek patempė stygas – aut. past.) atlikėjas sako nemanęs, kad taip patobulės per tokį trumpą laiką. „Kai nuvykęs išgirdau, kaip dainuoja kiti mokiniai, pagalvojau: „Kažkoks stebuklas. Aš taip niekada nedainuosiu.“ Tačiau kažkaip pralaužė ir mane. Rezultatais stebiuosi pats“, - pasakojo Soliaris.

Už geras pamokas – geri ir pinigai. Dar prieš išvykdamas į Holivudą atlikėjas žinojo, kad vien vokalo pamokos kainuos apie 10 tūkst. dolerių. O kur buto nuoma, pinigai maistui... Tiesa, kurį laiką Soliaris buvo apsistojęs bičiulės, garsios manekenės Tiohn apartamentuose Holivudo centre.

Su ja dainininkas netyčia susipažino viename vakarėlyje ir už šią pažintį yra dėkingas likimui. Mergina pasiūlė pasinaudoti plačiomis jos pažintimis, o netrukus pakvietė pagyventi savo apartamentuose. „Tiohn – slapyvardis, ji nenorėtų, kad būtų minimas tikras jos vardas ir pavardė. Tikiuosi, kad informacija apie tai, jog aš pas ją gyvenu, iš Lietuvos nenukeliaus į JAV. Kitaip Tiohn imtų persekioti žiniasklaida“, - juokėsi Soliaris.

Gal juodaodė gražuolė įsimylėjo lietuvį, jau spėjusį užsitarnauti širdžių ėdiko vardą? „Ne, nejuokaukit. Tiohn – tik gera bičiulė. Man toli iki tokių merginų“, - kvatodamas patikino jis.

Garsios manekenės ryšiai jau davė vaisių – praėjusios savaitės pradžioje lietuvis pateko į studiją, kur naują dainą įrašinėja garsus reperis Problem, kurio debiutinis singlas JAV buvo sutiktas itin šiltai. „Manęs paprašė padainuoti, pagyrė tembrą, o Problem paklausė, ar nenoriu pabandyti su juo padainuoti priedainio. Žinoma, sutikau be kalbų“, - netverdamas džiaugsmu pasakojo Soliaris.

Galbūt jau netrukus šią dainą ims transliuoti JAV radijo stotys. Atlikėjas taip pat tikisi, kad pažintys su garsenybėmis nenutrūks – galbūt netgi pavyks įrašyti keletą dainų aplankytoje studijoje ar net užmegzti ryšius su reperį globojančia pasaulinio garso leidybos kompanija „Universal“.

Vis dėlto vaikinas prisipažino realybės jausmo nepraradęs – ką gali žinoti, ar grįžus į Lietuvą vėl neteks atsisėsti prie suskilusios geldos, kaip toje pasakoje apie auksinę žuvelę. „Galbūt ši daina su Problem ir bus didžiausias mano pasiekimas. Grįžęs vartysiu užrašų knygelę su garsenybių kontaktais ir negalėsiu patikėti, kad su jais susipažinau. Visa tai, ką pasakoju, man pačiam skamba nerealiai. Juk važiavau mokytis ir tikrai nesitikėjau, kad viskas taip pasisuks. Prisipažinsiu, grįžti nenoriu“, – likus savaitei iki skrydžio namo telefonu guodėsi Soliaris.

Daugiau – šios savaitės žurnale „Klubas“.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją