N.Zvonkė buvo pakviesta vesti labdaros vakarą vienuose Klaipėdos vaikų globos namuose. Beje, Natalija ne tik vedė renginį, bet ir koncertavo kartu su „Yvos“ merginomis. Per labdaringą akciją vaikams buvo įteikta 20 dviračių, jiems pasirodymus surengė ne tik „Yva“, bet ir Mino bei „Tina Dance“ šokėjos. Vaikų globos namų auklėtiniai taip pat gavo ir asmeninių lauktuvių iš Natalijos rankų. „Prieš išvykdama į renginį pasiėmiau didžiausią maišą, surankiojau drabužius, kurių nebenešioju, bet kurie dar yra madingi, ir nuvežiau vaikams“, - pasakojo N.Zvonkė.

Tai nebuvo pirmasis dainininkės apsilankymas vaikų namuose – „Yvos“ lyderė jau kurį laiką kviesdavosi pas save pasisvečiuoti likimo nuskriaustus vaikus. Tiesa, paskutiniu metu vaikų į savo namus nebeima – nenori skaudinti nei savo, bei vaikų širdžių. „Kai ketverių metų mergaitė pradeda tave vadinti mama, labai suspaudžia širdį“, - sakė Natalija.

Vakar į vaikų namus ji nuvyko gerokai anksčiau, tad prieš prasidedant renginiui, dar turėjo kelias valandas šiltai ir jaukiai pabendrauti su čia gyvenančiais vaikais ir paaugliais. „Mes tave matome per televizorių, bet tu ten visai kitokia. Galvojome, kad tu nedraugiška, niekad nepagalvotume, kad galėtumėme taip sėdėti ir kalbėtis“, - vaikų žodžius prisimena N.Zvonkė.

Mažieji Natalijos pašnekovai prisiminė ir garsųjį konfliktą. „Visi palaikė mane, - ne be pasididžiavimo sakė Natalija, bet tuoj pat pridūrė. – Bet tai turbūt natūralu. Vaikai, pas save svečiuose pamatę Mią, tą patį jai pasakytų“.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją