Pramogų ir žiniasklaidos verslo pasaulyje jau kurį laiką buvo šnabždamasi, jog pirmojo lietuviško „Playboy“ numerį papuoš ne kokia nors dainininkė ar televizijos laidų vedėja, o turtinga moteris.

Dienraščiui „L.T“ A.Valentaitė-Pinkevičienė patvirtino, jog jos atvaizdas papuoš „Playboy“ viršelį. „Taip, tai tiesa. Būsiu „Playboy“ viršelyje. Kaip reagavo vyras? Reagavo gerai, viskas puiku“, - pasiturinčią gražuolę, rugsėjo mėnesį ištekėjusią už dvidešimt vieneriais metais vyresnio milijonieriaus, koncerno „Ranga Group“ prezidento Laimučio Pinkevičiaus, cituoja dienraštis „L.T“.

Ar Asta Valentaitė-Pinkevičienė ryžosi drąsiai fotosesijai, ar tik saikingai apsinuogino, turėtų paaiškėti jau netrukus. Pirmasis „Playboy“ numeris jau pakeliui į prekyvietes, o šiandien Vilniuje rengiamas ir žurnalo pristatymo vakaras.

Tiesa, šiame vakarėlyje, o ir pirmojo numerio puslapiuose pirmuoju smuiku grieš ne garsioji milijonieriaus žmona, o ukrainietė, grupės „NikitA“ dainininkė Daša Astafjeva, kuriai bus patikėta perkirpti raudonąjį kaspiną. Be to, jai pirmajame numeryje bus skirti šeši žurnalo puslapiai, kuriuose Lietuvos vyrai galės paganyti akis, besigėrėdami puikiai nuaugusiu ukrainietės kūnu.

Belaukdamas, kol pirmasis lietuviško „Playboy“ numeris pasirodys kioskuose, KLUBAS.lt savo skaitytojams jau pranešė, už kokią pinigų sumą Lietuvos įžymybės sutiktų apsinuoginti kultinio žurnalo puslapiuose.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją