Santykių su dailiąja lytimi jis neatsisakytų ir dabar, bet tai darytų tik dėl karjeros.

Vieni jo nemėgsta, kiti nesupranta, tačiau abejingų Ruslano istorijai tikriausiai nėra. Vaikinas nuo Telšių laužo stereotipus ir elgiasi kitaip nei visi populiarių žurnalų ir televizijos laidų herojai: nesidrovėdamas pasakoja apie meilę ir vedybas su vyru, tačiau apie vaikystę, tėvus, buvusias merginas ir prieš septynerius metus įvykusį „porno“ skandaliuką jo geriau neklausinėti.

Merginos gundo iš smalsumo

Ne paslaptis, kad skandalai ir pikantiškos istorijos – garantuotas būdas išgarsėti. Dėl ko tu nusprendei viešai prisipažinti, kad esi homoseksualus?

Tikrai ne tam, kad išpopuliarėčiau. Homoseksualių žmonių Lietuvoje, kaip ir visame pasaulyje, labai daug. Vieni apie savo orientaciją nekalba, kiti vaikšto į paradus. Pastarųjų nesuprantu ir su transparantais į gatvę niekada neičiau, bet apie homoseksualumą reikia kalbėti. Prisipažinau tam, kad pasijusčiau laisvas.

Gyveni su Gabriele – kolege iš „Muzikos akademijos“, be to, turi nemažai gerų draugių. Ar nė viena nebandė tavęs sugundyti?

Prisipažinsiu, iš moterų sulaukiu labai daug dėmesio ir tai manęs nestebina – juk esu vyras. Su moterimis man labai malonu bendrauti ir leisti laisvalaikį, tačiau pasitaiko situacijų, kai moterys mane bando išprovokuoti. Manau, kad jos tai daro tik iš smalsumo.

Šorenos vyrą pirmas „išbandys“ Ruslanas

Nemažai laiko praleidi su iš projekto ką tik iškritusia gražuole Šorena Džaniašvili. Ar tavo sutuoktinis dėl to nepavyduliauja?

Tikrai ne, mes pasitikime vienas kitu ir skandalų nekeliame. Abu esame meno žmonės (Ruslano vyras yra teatro režisierius – aut. past.) ir mus nuolat supa daug žmonių. O Šorena – nuostabaus grožio mergina. Ji tokia mažytė, bet turi didžiulę karštą širdį. Vyrai Šoreną tiesiog ryja akimis, o kai kurie net siūlo savo širdį, tačiau pirmam pasitaikiusiam jos tikrai neatiduosiu – jos būsimas vyras pirmiausia turės susipažinti su manimi ir išlaikyti vyriškumo testą.

Ką galėtum padaryti dėl populiarumo?

Dėl karjeros galėčiau padaryti labai daug, nes tai „biznis“. Dėl karjeros galėčiau net su moterimi permiegoti.

Daugiau – šios savaitės žurnale „Klubas“.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją