MC Skripas, su draugu, trečiadienio vakarą išėjo iš „IKI“ parduotuvės esančios Vilniuje, Didlaukio gatvėje, kai prie jų netikėtai sustojo policijos mašina ir pareigūnas paprašė draugus sėstis į automobilį. Paklusnūs piliečiai – MC Skripas su draugu, be jokio pasipriešinimo įsėdo į policijos mašiną, norėdami nuvykti į tariamą nusikaltimo vietą ir išsiaiškinti visas nesusipratimo aplinkybes, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Nakties įvykiai toliau klostėsi neprognozuojama kryptimi. „Gezų“ reperis buvo nuvežtas į artimiausią kiemą, kur garbaus amžiaus moteris, tamsoje skendinčiame kieme bandė įtikinti policijos pareigūnus, kad būtent „Gezas“ MC Skripas iš jos pavogė piniginę ir mobilujį telefoną.

MC Skripas, tariamo nusikaltimo vietoje, pareigūnams ir nukentėjusiąjai poniai pateikė savo neginčijamą alibį, kad jis negalėjo dalyvauti tokio pobūdžio nusikaltime.

Šiandien, praėjus porai dienoms po nesusipratimo, grupės „Gezai“ narys MC Skripas dėkoja policijos pareigūnams už atsakinga požiūrį į savo darbą ir operatyviai atliktą darbą bei linki kuo greičiau išsiaiškiti tikruosius įvykio kaltininkus. MC Skripas atskirai nori padėkoti jį sulaikiusiam pareigūnui už įtin korektišką elgesį bei paslaugumą.

Nuo šiol visi senjorai su senjoromis ir policijos pareigūnai, į „Gezų“ koncertus, pateikę pažymėjimus, bus įleidžiami su 50% nuolaida.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją