KLUBAS.lt, ruošdamasis finalui, nusprendė įvertinti kiekvieno dalyvio stipriąsias ir silpnąsias puses, bei pateikti savo prognozę, kieno šansai laimėti „Muzikos akademiją“ yra didžiausi.

KLUBAS.lt skaitytojai taip pat gali spėti, kas taps nugalėtoju - balsavimo forma dešinėje.

Pirmieji kovą dėl teisės grumtis finale gruodžio 26 dieną pradės Ruslanas, Urtė ir Paulius.

Dar prieš mėnesį neabejotinu šio pusfinalio favoritu būtume vadinę Ruslaną Kirilkiną. Tikrą gyvenimo dramą prieš kelerius metus išgyvenęs homoseksualus grupės „Omega“ vokalistas, sugebėjo atsitiesti. „Muzikos akademija“ tapo lyg savotišku Lietuvos gyventojų tolerancijos lakmuso popierėliu. Nors daug kas prognozavo, kad Ruslanas „Muzikos akademijos“ pasitrauks vos prasidėjus šou, didžiam nustebimui, jis iš karto tapo žiūrovų ir vertinimo komisijos numylėtiniu.

Tačiau panašu, kad pastaraisiais mėnesiais Ruslanas jau įprato prie žvaigždės statuso ir gal net šiek tiek pradėjo tuo piktnaudžiauti, lyg ir pamiršdamas, kad už jo nugaros – gerokai mažiau pastebimi, bet ne ką mažesni talentą turintys studentai. KLUBAS.lt Ruslano šansus laimėti „Muzikos akademiją“ vertina 20 iš 100.

Atkaklusis blondinas Paulius iš Suvalkijos lygumų sulig kiekviena „Muzikos akademijos“ laida jaučiasi vis stipriau. Vargu, ar daug kas tikėjosi, jog Paulius keliaus iki pat pusfinalių, tačiau žavusis blondinas įrodė, jog yra darbštus, susikaupęs, o tokio triūso žiūrovai negali neįvertinti. Dar vienas stiprus Pauliaus koziris – jo gimtosios Marijampolės gyventojai, aistringai sergantys už savo kraštietį.

Jų parama lemiamose „Muzikos akademijos“ kovose gali suvaidinti lemiamą vaidmenį, juo labiau, kad šį kartą viskas bus tik televizijos žiūrovų rankose. KLUBAS.lt Pauliaus šansus laimėti „Muzikos akademiją“ vertina 25 iš 100.

Jaunajai „Muzikos akademijos“ studentei Urtei (nuotrauka viršuje) prieš pat lemiamas kovas teko didžiulis išbandymas – dėl galimybės tęsti kovą, ji praėjusią savaitę varžėsi su Rože ir Imantu. Tereikėjo atkreipti dėmesį į balsų skaičių, kad suprastum, jog Urtė lemiamose kovose sudarys galingą konkurenciją „Muzikos akademijos“ senbuviams. Žavi paauglė savo balsu sugeba užburti įvairaus amžiaus klausytojus, tad finaliniame „Muzikos akademijos“ etape iš jos galima sulaukti įvairių staigmenų.

Įdomiausia, jog Urtė jau buvo pakviesta į kitą konkuruojantį šou „Žvaigždžių vartai“, taip ir nesulaukusio didesnio susidomėjimo, tad mergina dabar tik gali džiaugtis, kad turėdama gerą nuojautą pasirinko dalyvavimą „Muzikos akademijoje“. KLUBAS.lt Urtės šansus laimėti „Muzikos akademiją“ vertina 15 iš 100.

Antrajame pusfinalyje gruodžio 29 dieną susitiks Juozas, Baiba ir Sasha Son.

Akivaizdus šio pusfinalio lyderis lyg ir turėtų būti Sasha Son. Tačiau toli gražu ne visiems jo dainavimo maniera bei įvaizdis yra priimtinas. Be to, neseniai Sasha Son įsivėlė į skandalą, kuomet jo vadybininkas Martynas Tyla, prie vieno sostinės gėjų klubo užtikęs čia koncertuoto turėjusio Sashos Son lūkuriuojančius žurnalistus, prabilo kumščių kalba. Nors pats Sasha Son lyg ir liko nuošalyje, jo asmenybė sulaukė nemažo dėmesio – bulvarinėje žiniasklaidoje netrūko spėliojimų – ar vis dėlto Sasha Son yra homoseksualus, ar ne.

Sunku nuspėti, kokį kelią pasirinks televizijos žiūrovas, kai jam reikės apsispręsti, už ką atiduoti savo balsą. Viena aišku, Sasha Son gali surinkti arba labai daug arba neįprastai mažai balsų. KLUBAS.lt Sashos Son šansus laimėti „Muzikos akademiją“ vertina 10 iš 100.

Latvė Baiba tapo bene didžiausiu „Muzikos akademijos“ atradimu. Ir tam bene labiausiai pasitarnavo siautulingas rokenrolas „Rolling on the River“ – matant, kaip pasiutusiai Baiba kilnoja kojas, trypti rokenrolą užsimanytų ir devyniasdešimtmečiai. „Rolling on the River“ – labai stiprus Baibos koziris, tačiau ar jo užteks, norint laimėti „Muzikos akademiją“? KLUBAS.lt Baibos šansus laimėti „Muzikos akademiją“ vertina 5 iš 100

„Ventuko“ Juozo patekimas į finalinį „Muzikos akademijos“ buvo kiek netikėtas – gera nuotaika trykštantis Juozas visada sugebėdavo išsilaikyti per viduriuką – nei žemai krisdamas, nei aukštai kildamas, tačiau paskutinėse laidose įvyko proveržis – ir tikėjimo kreditai Juozu tiesiog ėmė augti akyse.

Juolab, kad jis puikiai įkūnija slaptas paprastų žmonių viltis – savas, atviras, besišypsantis, ir žinoma, – stiprų balsą turintis žmogus iš mažo provincijos miestelio atrodo kur kas priimtinesnis nei kartais pernelyg susireikšminę didmiesčių dainininkai. KLUBAS.lt Juozo šansus laimėti „Muzikos akademiją“ vertina 25 iš 100.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją