Su gerų draugų kompanija Mantas iki paryčių linksminosi vienoje sostinės Konstitucijos prospekte esančioje kavinėje, o jai užsidarius nutarė linksmybes pratęsti arčiausiai pasitaikiusiame striptizo klube.

Mantas tikina, jog tai būtų buvęs pirmas jo gyvenime apsilankymas striptizo klube, tačiau išbandyti erotinio masažo ar pasigrožėti aplink stulpą seksualiai besisukančiomis gražuolėmis Mantui taip ir nepavyko, nes kompanija į klubą užsuko darbo pabaigoje, kai durys jau buvo užrakintos.

,,Iš tiesų tai mus ne striptizas ten viliojo. Nors niekada nesu buvęs striptizo klube, bet labiausiai tuo metu norėjosi dar pratęsti vakarėlį, nes buvau su gerais draugais ir buvo labai linksma. Radę užrakintas duris tiesiog nusprendėme, kad laikas skirstytis“, - apie nesėkmingą bandymą pratęsti šeštadienio nakties linksmybes pasakojo turtingų ponių numylėtinis.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją