Tačiau toks garsaus dizainerio akibrokštas nebuvo iš piršto laužtas – jo pastebėjimui pagrindą pasėjo mikrochirurgo prof. Kęstučio Vitkaus atskleista tiesa. Dizaineris J. Statkevičius, „Metų moters 2008” apdovanojimų ceremonijos metu, kuri buvo tiesiogiai transliuojama per televiziją, įteikė apdovanojimą už „Metų iniciatyvą“. Prieš įteikdamas apdovanojimą J. Statkevičius sakė, jog išreiškia pagarbą Lietuvos moterims, nes Lietuvos valdžios vyrai rūpinasi tik savo penio ilgumu.

Atvirą priekaištą valdžios vyrams išreiškęs dizaineris tokia skambia fraze nustebino ne šiaip sau. Taip J. Statkevičius sureagavo į šalyje garsaus mikrochirurgo Kęstučio Vitkaus žodžius, kuriuos jis išgirdo laidos „Kaip gyveni“ anonse. Anonsuojamoje laidoje profesorius sakė, jog vyriškus pasididžiavimus jo klinikoje didinasi ne tik iš arabų kraštų atvykstantys turtuoliai, bet tokią operaciją darėsi ir keli Lietuvos vyriausybės nariai, kurių pavardžių K. Vitkus atskleisti negali.

„Pagyvenę vyrai veda jaunas merginas, jie nori būti jauni. Operacija nesudėtinga, pakeliamos sėklidės, padidinama varpa,“- apie operacijos ypatumus pasakoja Kęstutis Vitkus.


Tuo tarpu J. Statkevičius portalui KLUBAS.LT sakė, jog apie šį faktą prabilęs tiesioginiame eteryje nenorėjo tapti herojumi ar sulaukti dėmesio, tiesiog taip jį pribloškė prof. K. Vitkaus atskleista tiesa: „Tiesiog pamačiau anonsą, kur gerbiamas profesorius K. Vitkus šnekėjo, kad mūsų du ministrai pasidarė tokią operaciją... Ir manęs tai nejaudina, juk demokratiška šalis, tegul. Jaudina kas kita – jie galvoja apie savo kūno dalis, o ne apie šalį, kuri ritasi į duobę!“

Lietuvoje ir pasaulyje garsus dizaineris sako, jog jis buvo priblokštas, kad ekonominės krizės numarintą šalį valdantys vyrai kur kas labiau susirūpinę savimi, o ne mokesčių mokėtojais, studentais, pensininkais ar menininkais. Todėl įteikdamas apdovanojimą nusipelniusioms moterims jis norėjo pabrėžti jų nuopelnus: „Tiesiog nenorėjau būti tarybiniu piliečiu, saldžiai dainuojančiu apie pavasarį. Pasakiau drąsiai ir nesigailiu – teisybė žiauri. Tokia realybė, kuri jau peržengė žmoniškumo ribas.“

„Tiesiog paminėjau tai, ką sakė televizijos eteryje gerbiamas profesorius K. Vitkus, buvau tiesiog priblokštas, kad net du mūsų ministrai taip susirūpinę savo atsiprašant... Suprantu, jei jie būtų porno žvaigždės, bet ar dabar tai ne totali krizė? Turiu mintyje netgi ne ekonominę krizę“, – savo nuomonę išsakė J. Statkevičius.

Beje, KLUBAS.lt surengtoje apklausoje, kurioje dalyvavo per 2 tūkstančius skaitytojų, net 60 procentų apklausos dalyvių teigė, jog J.Statkevičius yra šaunuolis, nepabijojęs rėžti tiesos į akis. 40 procentų skaitytojų manė, jog tokiuose rinkimuose, tiesiogiai rodytų per vieną didžiausių televizijos kanalų, tokia ištarta frazė tiktų kaimo bernui, o ne aukštosios mados kūrėjui.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)