Praėjusią savaitę M.Vaišnoro juokelis sukėlė tikrą diskusijų audrą – humoristo poelgis buvo gyvai aptarinėjamas pramogų pasaulio užkulisiuose, tačiau pati Nijolė, atsidūrusi vulgaraus juokelio epicentre, tik dabar, grįžusi iš Italijos, savo akimis išvydo skandalingą juokelį.

Kalbėdama apie matytus vaizdelius dainininkė vos tramdė ašaras ir tikino, jog tokio įžeidimo M. Vaišnorui neatleis.

,,Man tikrai labai skaudu ir pikta, ir labai daug ką jam norėčiau pasakyti. Manau, kad tikrai jį paduosiu į teismą, nes kažką daryti tokiais atvejais reikia – jis neturi jokių teisių taip šnekėti. Čia jau viršytos visos normos ir jaučiuosi baisiai apšmeižta. Mano mama dabar iš savo kaimynų sulaukia visokių ten...Man labai skaudu matyti tokius dalykus“, - guodėsi N. Pareigytė.

,,Humoro klubo“ juokelis, kur Modestas Vaišnoras atitinkamais judesiais parodė kaip N. Pareigytei pavyko pelnyti būsimo darbdavio, ,,ICG kompiuterių“ generalinio direktoriaus Eugenijaus Ivanenko palankumą, buvo patalpinta ir į Youtube.com tinklą – vaizdelį jau peržiūrėjo tūkstančiai interneto lankytojų. Ne viena Lietuvos šou verslo įžymybė pažymėjo, kad toks juokelis peržengė visas įmanomas padorumo ribas, o „69 danguje” dainų kūrėjas Stano M.Vaišnorą net priskyrė „gezų“ kategorijai.

,,69 danguje“ prodiuseris Egmontas Bžeskas, iš pradžių, vos išgirdęs draugų pasakojimus, apie eteryje vykusius „žiaurius dalykus“, portalui KLUBAS.lt užsiminė kad galbūt net kreipsis į advokatus. Tačiau kai tik rado laiko prisėsti prie kompiuterio ir savo akimis pamatyti, kokį pokštą suskėlė M.Vaišnoras, Egmontas kardinaliai pakeitė savo nuomonę ir tikino, jog ,,suaugę ir juokauja kaip suaugę“, be to atvirai prisipažino, jog toks humoras sukėlė šypseną ir jam, ir kad draugai, perpasakodami matytą laidą, gerokai sutirštino spalvas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją