Nijole, ar matei humoro laidą, kurioje buvai pašiepta, esą, karjerą kompanijoje „ICG kompiuteriai“ padarei per lovą?

- Apie laidą sužinojau slidinėdama Italijos Alpėse. Nusileidusi nuo kalno gavau žurnalisto žinutę su prašymu pakomentuoti kažkokio vyruko pasisakymus vienoje humoro laidoje. Iš pradžių pamaniau, kad vėl kažkas ant „šeškių“ pavarė, tačiau perskaičiusi straipsnį tiesiog apstulbau! Iškart pasiskundžiau vadovui (šypsosi). Pati tos laidos net žiūrėti nenoriu – tai mane skaudintų ir žemintų.

Ar iš tavęs pasijuokusį Modestą Vaišnorą paduosi į teismą?

- Konsultuojuosi su advokatu. Kai kas siūlė pasikalbėti su Vaišnoru ir pareikalauti viešo atsiprašymo, tačiau manau, kad atsiprašymo šiuo atveju nepakaks – už tokį įžeidimą tikrai neatleisiu.

Kaip įsidarbinai „ICG“?

- Turėjau pasiūlymų dirbti ir kitose kompanijose, bet šioje dirba man artimas žmogus, mano draugas Eugenijus, kurį pažįstu jau ketverius metus. Nesuprantu, kokia čia problema? Jaučiuosi visavertė įmonės narė, dirbu visus man paskirtus darbus, viską atlieku pakankamai šauniai. Be kita ko, esu diplomuota specialistė – ne šiaip sau mergaitė iš gatvės, kuri atėjo, pačiulpė ir gavo darbą. Dėl to ir skaudina visos tos prielaidos, kad karjerą darau per lovą. Kiek gi galima pilti ant manęs tą mėšlą?

Verslininkas Eugenijus Ivanenko (29) paneigė, kad žinomą atlikėją savo kompanijoje įdarbino siekdamas jos prielankumo.

Ar jus įžeidė humoro laida, kurioje leidžiama suprasti, kad N. Pareigytė į jūsų įmonę atkeliavo per lovą?

- Žinoma, įžeidė. Šiuo metu mano advokatai rengia ieškinį teismui, kuris ir sudėlios visus taškus ant „i“. Matote, Nijolė yra viešas asmuo, o aš ir mano įmonė – ne.

-Kaip iš tiesų jūsų įmonėje atsidūrė Nijolė?

- Tikrai ne tokiais būdais, kaip rodyta toje laidoje.

Ar tarp jūsų su Nijole yra užsimezgęs romanas?

- (Atsidūsta.) Nepykite, nekomentuosiu, jeigu galima...

Daugiau – šios savaitės žurnale „Klubas“

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)