Mergina mano, kad per „Humoro klubą“ parodytas siužetas, kuriame M.Vaišnoras savo žodžiais ir gestais gana aiškiai užsimena, kad N.Pareigytė savo draugo Eugenijaus Ivanenko vadovaujamoje bendrovėje rinkodaros projektų vadovės pareigas gavo dėl oralinio sekso sugebėjimų, įžeidė jos garbę ir orumą. Teismo keliu dainininkė sieks ne tik oficialaus atsiprašymo „Humoro klubo“ laidoje, bet ir piniginės kompensacijos.

Jos pateikto ieškinio dydis privertė žagtelėti net ir teismų senbuvius – N.Pareigytė iš M.Vaišnoro sieks prisiteisti 312 minimalių mėnesio atlyginimų, o tai yra beveik ketvirtis milijono – 249600 litų.

„Tegul tai būna pamoka visiems, kurie leidžia sau peržengti ribas, galvodami, kad už tai liks nenubausti“, - taip trumpai astronominio dydžio ieškinį pakomentavo dainininkė ir pridūrusi, jog pavargo bendrauti su žiniasklaida, padėjo telefono ragelį.

Iki šiol pramogų verslo pasaulyje didžiausią sumą buvo pavykę prisiteisti aktoriui Daliui Mertinui ir jo žmonai Laimai. 2007 metų vasarą dabar jau bankrutavęs dienraštis L.T išspausdino pajūryje nuogų užfiksuotų Mertinų nuotraukas. Aktorius ir jo žmona sugebėjo prisiteisti po 75 tūkstančius litų neturtinės žalos, tačiau po to Lietuvos Aukščiausiojo teismo teisėjų kolegija paskelbė nutartį, pagal kurią priteista suma sumažėjo penkis kartus - iki 15 tūkst. litų kiekvienam.

Šis faktas turėtų kiek paguosti M.Vaišnorą, tačiau jam nederėtų pamiršti, jog dar vieną ieškinį ruošia ir bendrovė „ICG kompiuteriai“. Tiesa, kol kas neaišku, su kuo bylinėsis bendrovė – su humoristu, „Humoro klubą“ kuriančia prodiuserine kompanija ar televizija.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją