Savo horoskopo paisote kasdien ar tik priimdama svarbius sprendimus?

Būtų kvaila savo žinių nepaisyti ir jomis nesinaudoti, kita vertus, nors ir žinai, kada turėtum būti atsargus, visai nereiškia, kad negausi per galvą. Taip nutiko ir žymiam Rusijos astrologui Pavelui Globai, kuris nusipirkęs naują automobilį pačiu nepalankiausiu metu suplanavo kelionę iš Sankt Peterburgo į Maskvą. Jis žinojo, kad įvyks baisi katastrofa ir netgi prieš kelionę su visais atsisveikino, tačiau vis tiek važiavo. Įvyko avarija, kurioje žuvo jo bendrakeleivis, o Globa buvo ištiktas komos, bet išgyveno.

Kaip sugadinti karjerą

Kokie ženklai turi būti žmogaus horoskope, kad jam, kaip vadovui, eitųsi kaip iš pypkės, ir kokie rodo, kad siekti aukštų postų neverta?

Gero vadovo horoskope Saulė, Jupiteris, Saturnas ir Marsas turi būti geroje pozicijoje. Dar Antikos laikais manyta, kad jei žmogus gimė saulei tekant arba vidudienį, jis bus lyderis. Bet net auksinį horoskopą galima sugadinti darbus pradėjus netinkamu laiku. Pasikartosiu, tačiau A. Valinskas yra klasikinis pavyzdys. Jo, kaip politiko, horoskopas yra tiesiog tobulas, tačiau naujai karjerai jis pasirinko netinkamą metą. Reikėjo palaukti vienerius metus arba partijos vairą perleisti žmonai, ir nebūtų įvykę tai, kas įvyko. Premjero A. Kubiliaus situacija kiek geresnė – jis politiko karjerą pradėjo geru laiku, todėl net užėmęs aukštą postą netinkamu laiku, save diskreditavo, bet išliko. Kai Juodasis Mėnulis ženkle, nepatartina ne tik imtis naujų darbų, bet ir tuoktis, pradėti vaikus. Tokiu metu pradėti vaikai dažnai komplikuoja santykius šeimoje, o kartais gimę sveiki staiga miršta dėl nepaaiškinamos priežasties. Juodąjį Mėnulį savo ženkle tiesiog reikia pralaukti, tai netrunka amžinai – tik devynis mėnesius. Tai laikas, kai reikia pavirti savo sultyse, „inventorizuoti“ sąžinę. Tai laikas atsiprašyti už klaidas ir blogus darbus.

Kaip jaučiatės, kai žmonėms, kurie prašė patarimo, nepasiseka, kaip nutiko žinomai manekenei Violetai Repčenkaitei, kuri tuokėsi jūsų nurodytą datą, bet jos santuoka gana greit subyrėjo?

Tai buvo sudėtinga situacija, ir jos mama neseniai man priminė, kad dar prieš vestuves galimybes vertinau labai skeptiškai. Viskas, ką tuomet galėjau padaryti, tai parinkti pačią palankiausią datą vestuvėms. Dviejų žmonių (Violetos ir jos buvusio vyro) sąjunga astrologiniu požiūriu nebuvo lengva, bet jie jau buvo priėmę sprendimą, o aš į asmeninius reikalus nesikišu. Štai Indijoje yra griežta tradicija – pirma astrologas, tada vestuvės. Astrologas patikrina, ar pora suderinama, ir tik tuomet mergina ir vaikinas supažindinami. Paskui planuojamos vestuvės. Į kitataučių nusistebėjimus jie atsako: „O ką daryti, jeigu pirmiau supažindinsime, jie įsimylės, o astrologas pasakys, kad jie absoliučiai vienas kitam netinka, o tas jausmas – tik vienadienė aistra?“

Šiemet išsiskyrė net kelios labai garsios ir turtingos poros. Ką apie tai sako žvaigždės?

Tai lėmė Saulės užtemimas Vėžio ženkle (liepos 22 dieną) ir Mėnulio užtemimas Liūto ženkle (rugpjūčio 6 dieną). To pakanka, kad skirtųsi charizmatiškos asmenybės, žinomi žmonės. Užtemimai rodo, kad skyrybų pakaks. Per užtemimą ir tuoktis nepatartina.

2010-ieji – Tigro metai. Kokie jie bus pramogų pasauliui, politikams, verslininkams?

Metams įtaką padarys paslaptingosios Žuvys, todėl klestės intrigos, šešėlinė ekonomika, pogrindiniai žaidimai. Tigro metai bus slaptų žaidimų ir pilkųjų kardinolų įtakos metai. Žuvys – elito ženklas, todėl elitui, jei ir nebus labai gerai, tai bent nebus nuobodu.

Daugiau – šios savaitės žurnale „Klubas“.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)