Netrukus paaiškėjo, kad prieš metus su žmona išsiskyrusį V.Kovaliovą ir taip pat skyrybų dramą pergyvenusią G.Balutytę sieja kur kas artimesnis ryšys nei paprastų bičiulių.

Tačiau vos tik G.Balutytė atvirai papasakojo, kad jos širdies žaizdas gydo roko dainininkas V.Kovaliovas, porelės gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis – V.Kovaliovas dingo iš „Žvaigždžių duetų“ užkulisių, o netrukus vienam dienraštyje pasirodė pokalbis su juo, kuriame dainininkas tikino nenorįs teikti G.Balutytei vilčių: „Nesu įsimylėjęs“. Iš karto po G.Balutytei kompaniją filmavime palaikė naujas vyriškis, kurį Giedrė pristatė kaip bičiulį ir pyktelėjo, kai žurnalistai įtarinėjo jį esant nauju širdies draugu.

Tačiau šis painus detektyvas greičiausiai skirtas tik kilusiam susidomėjimui nuraminti – KLUBAS.lt šaltinių teigimu, nei pati G.Balutytė nesitikėjo, kad jai paatviravus apie santykius su V.Kovaliovu kils toks žiniasklaidos ažiotažas.

Dar labiau šios temos baidosi V.Kovaliovas, vengiantis pasakoti apie savo santykius su moterimis – roko dainininkas žiniasklaidos jau ne kartą buvo poruotas ir su savo partnere Lietuvos televizijos projekte „Dainų dešimtukas“ Sigita Stankevičiūte-Vozbutiene, ir su vadybininke Kristina Kaikariene.

KLUBAS.lt šaltiniai teigia, jog žiniasklaidos dėmesio atsikandę G.Balutytė ir V.Kovaliovas nusprendė apie savo santykius nebeatvirauti. Kad žiniasklaidai nekiltų pagundos, V.Kovaliovas jau porą mėnesių nebesirodo „Žvaigždžių duetų“ filmavimuose. „Santykiai tarp jų, kaip ir anksčiau, yra puikūs“, - teigė KLUBAS.lt šaltiniai.