Spalvingo likimo moterį, šiuo metu gyvenančią kartu su tėvu (motina nuo vėžio mirė prieš dvejus metus – KLUBAS.lt pastaba) jo bute, guodžia nors tai, kad daug triukšmo žiniasklaidoje sukėlusi byla dėl V.Bieliausko palikimo tyliai nusėdo į archyvą.

KLUBAS.lt primena, jog V.Badaraitė buvusių V.Bieliausko mylimųjų, auginančių jo vaikus, buvo įtarta pasisavinusi du milijonus litų. Garsiai nuskambėjusi byla tyliai subliuško dar praėjusių metų pavasarį. „Tai, ką man bandė inkriminuoti buvo absoliutus absurdas ir nesąmonė. Civilinis ieškinys pačių ieškovų buvo atsiimtas praėjusį pavasarį“, - sakė V.Badaraitė, galinti lengviau atsikvėpti, kad pagaliau nurimo triukšmas, susijęs su jos buvusiu mylimuoju V.Bieliausku ir jo palikimu.

V.Badaraitė po skyrybų su Seimo nariu Jonu Čekuoliu, susipažino su V.Bieliausku ir iki pat jo tragiškos mirties buvo šalia jo. Po jo mirties savarankiškai įsitvirtinti versle V.Badaraitei nepavyko – už pinigus, kuriuos V.Badaraitė ir J.Čekuolis pasidalino po skyrybų pardavę apynaujį automobilį, Veronika įsigijo V.Bieliauskui priklausiusią saugos firmą, tačiau verslas nenusisekė.

„Nepavadinčiau jos niekine, tačiau neuždirbau iš jos nė cento, - sako V.Badaraitė. - Galvojau, kad bus vienaip, o gavosi taip, kaip gavosi. Niekada nesiskundžiu ir neprašau: „Pasigailėkite manęs – kokia aš vargšė“. Pasak V.Badaraitės, įmonė bankrutavo prieš pusantrų metų.