Tačiau panašu, kad ir šį kartą tai tėra viso labo ,,marketinginė pora" (ko netrūksta lietuviškame pramogų pasaulyje - KLUBAS.lt pastaba), nors žurnalas ,,Privatu" jam įprastu entuziastingu tonu praneša, jog šį kartą, panašu, tai yra rimta.


,,Andrius man kelia tik teigiamas emocijas. Aš iš tiesų jaučiuosi labai laiminga. Ir ne todėl, kad nusidažiau plaukus“, - žurnalo ,,Privatu“ žurnalistams neįprastai atvirai atsivėrė G.Valaitytė, nors prieš tai apie savo buvusius ar esamuosius mylimuosius beveik nepratardavusi nė žodžio.


,,Privatu“ paparaciai G.Valaitytę su A.Butkumi užfiksavo romantiškai leidžiant laiką. Saulėtą pavakarę šokėjai vaikštinėjo sostinės senamiesčio gatvelėmis, o įsitaisę jaukioje kavinėje prie lango, vienas kitam negailėjo aistringų bučinių.


Įdomiausia, jog tomis pačiomis dienomos A.Butkų ,,Žvaigždžių duetų" užkulisiuose aistringai atakavo Aida Žiliūtė, taip pat neslepianti simpatijų žavingam šokėjui.


,,Privatu“ atskleidžia, jog A.Butkus, sužinojęs apie nuotraukas, neslėpė jaudulio. ,,Nenorėčiau nei patvirtinti, nei paneigti žinios apie mūsų santykius“, - populiaria fraze bandė apsiriboti A.Butkus. Vėliau šokėjas pridūrė: ,,Man tiesiog būtų keista kalbėti apie tai, kaip aš kažką myliu. Kam to reikia? Tai tik dviejų žmonių santykiai, į kuriuos niekam nereikia kištis. Šiuo metu galvoju, kad niekada apie tai atvirai nekalbėsiu“.


KLUBAS.lt skaitytojai balsuodami gali išreikšti savo nuomonę.