Net buvę kolegos ir artimi bičiuliai tikina taip pat nežinantys, kaip jų draugei dabar sekasi. Nuolat užsiėmusi Ingrida Martinkėnaitė jau prieš pora mėnesių apgailestavo, jog darbų gausa turi savo kainą: ,,Net nežinau, kiek mėnesių jau ji laukiasi, kada tiksliai gimdys, nes jau labai seniai matėmės. Tiesiog net nešnekėjome. Gal susitiksim, nežinau, bet dabar mūsų laukia labai daug koncertų, tai...“, - tuomet apgailestavo grupės vadybininkės pareigas iš į Azerbaidžaną taip ir neišvykusios Oksanos Zlatkovaitės perėmusi I. Martinkėnaitė. Prieš savaitę I. Martinkėnaitė portalui KLUBAS.lt sakė tą patį.

,,Nieko“ apie G. Alijevą sako nežinanti ir Karina Krysko, ir Nijolė Pareigytė, o grupės prodiuseris Egmontas Bžeskas pasiguodė iš buvusios kolegės nesulaukiantis jokio atsakymo:. ,,Aš jai parašiau žinutę, bet jokio atsakymo dar nesulaukiau. Pagalvojau, gal ji jau ligoninėje, gal jau vyksta procesas“, - svarstė E. Bžeskas.

Nežinioje liko ir itin slaptose Godos ir Rolando Alijevų vestuvėse dalyvavusi gera dainininkės draugė, televizijos laidų vedėja Aistė Paškevičiūtė: ,,Tikrai nežinau. Paskutiniu metu kažkodėl nebendravom, nesusisiekėm. Tikrai – man pačiai būtų labai įdomu sužinoti, kaip jai dabar sekasi“, - sakė A. Paškevičiūtė.

Apie G. Sabutytės ,,dingimo“ istoriją šiek tiek žino tik pramogų verslo atstovas, taip pat artimai su G. Alijeva bendravęs Kauno milijonierius Ugnius Kiguolis: ,,Jos nėra Lietuvoje šiuo metu. Ji su vyru“, - paaiškino U. Kiguolis.

,,Ne, dar nepagimdė. Nedaug jau liko, nedaug“, - sakė U. Kiguolis, žurnalistų paprašęs Godą ir Rolandą Alijevus ,,palikti ramybėje“.

R. Alijevas šiuo metu žaidžia Vokietijos Hageno miesto ,,Phoenix“ komandoje – neatmetama tikimybė, jog poros pirmagimis dienos šviesą išvys būtent šioje šalyje.