Nors apie savo jausmus ir santykius su draugu, su kuriuo drauge, iki pradedant filmuotis seriale „Mano mylimas prieše“, gyveno atokioje sodyboje ir vienas be kito tiesiog negalėjo, V. Matačiūnaitė kalba nenoriai, prasitaria – dabar jai rūpi ne meilė, o karjera, rašo žurnalas „Žmonės“.

„Dėl mokslų ir filmavimų vis daugiau laiko reikėjo praleisti Vilniuje. Jis mane susigrąžino, įsiurbė, įtraukė. Todėl dabar būnu pas tėvus“, – pasakoja Vilija apie pasikeitusį gyvenimo tempą.

„Kiekvienas einame savo gyvenimo keliu, kažkurioje atkarpoje sutinkame žmogų, su kuriuo mums pasirodo pakeliui. Bet kartais nutinka taip, kad keliai vėl išsiskiria“, – apie nesusiklosčiusius santykius užsimena dainininkė.

Tačiau konkrečiai paklausta, ar ji tebėra su savo vaikinu ir kaip gi bus su vestuvėmis, apie kurias jau buvo kalbėta puse lūpų, Vilija teatsakė, kad vestuvių nenusimato, o apie vaikiną nenori kalbėti: „Kol kas – jokių vestuvių, jokių vaikų. Juos išvis nukėliau neribotam laikui, bent dešimčiai metų.“

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją