Konfliktas tarp J.Sadauskienės ir „Supermodels“ agentūros bendrasavininkų, Kauno milijonierių Jurgitos ir Ugniaus Kiguolių įvyko, kai J. Sadauskienė, kuri beveik dešimt metų Lietuvoje organizavo atrankas į vieną didžiausių pasaulyje modelių konkursą ,,Ford Supermodel of the World”, iš buvusios ,,Ford supermodel” savininkės bei kitų užsienio mados pasaulyje dirbančių kolegų gavo informaciją, jog dvidešimt penkerius metus vykęs renginys yra nutraukiamas.

Tuo metu agentūros ,,Supermodels” internetiniame puslapyje išvydusiai kvietimus dalyvauti Ugniaus ir Jurgitos Kiguolių vadovaujamos agentūros organizuojamose atrankose į manomai nevyksiantį ,,Ford Supermodel of the World” finalą, J. Sadauskienę neramino įvairiausi įtarimai.

,, Lietuvoje skelbiamos atrankos, žadamas 250 tūkstančių JAV dolerių kontraktas finalo nugalėtojai, tos merginos renkamos, bet kur jos renkamos – Dievas žino kam. Juk finalo nebus! Nežinau, kur tas konkursas vyks – gal jo (J.Sadauskienė mintyje greičiausiai turėjo „Supermodels“ bendrasavininką Ugnių Kiguolį – KLUBAS.lt pastaba) lovoje? Gal kas transliuos iš namų?! Nes pasaulinio finalo nėra ir nebus“, - audringai kalbėjo J. Sadauskienė, įtarusi, jog ,,Supermodels” bando pasinaudoti garsiu pasaulyje ,,Ford” vardu ir tokiu būdu į agentūrą prisivilioti naujų veidų.

,,Šis pasisakymas yra bandymas sukompromituoti agentūros veiklą, bei tiesioginis įžeidimas man, todėl visą medžiagą mes nusiuntėme įvertinti savo teisininkams", - atsakė U. Kiguolis. Iš pradžių nenorėjęs atskleisti detalių apie konkurso finalą, po pasirodžiusio straipsnio Kiguolis patikslino, jog finalas kitais metais vyks Niujorke. Po U. Kiguolio pareiškimų apie teisininkus užsiminė ir J. Sadauskienė.

Po poros dienų J. Sadauskienė išsiaiškino, jog buvusių ,,Ford models” savininkų išplatinta informacija nebuvo tiksli. Dabartiniai kompaniją valdantys atstovai ,,Modilinos” vadovę patikino, jog ,,Ford Supermodel of the World” iš tiesų vyks Niujorke, tačiau renginio formatas bus šiek tiek kitos, nei buvo įprasta. Gavusi informaciją apie vis dėlto įvyksiantį konkursą, J. Sadauskienė ,,Supermodels” vadovams išsiuntė ilgą atsiprašymo laišką, kuriame dėstomos visos aplinkybės, privertusios ją nerimauti dėl apie modelio karjerą svajojančių jaunų patiklių merginų.

,,<…>Jei mano išsakyta nuomonė ir nuogąstavimai dėl šio projekto tolimesnės eigos pasirodė neobjektyvi ir žeidžianti, tikrai noriu nuoširdžiai atsiprašyti Supermodels.lt savininkų – Ugniaus ir Jurgitos, ir pabrėžti, kad tikrai neturėjau mintyje nei vieno žmogaus konkrečiai, nes kalbėjau ir išreiškiau savo nuomonę apie bendrą situaciją Lietuvoje, kai yra dar keletas neseniai spaudoje pasirodžiusių atvejų, kai buvo teigiama, kad buvo naudojamasi prekiniais ženklais, renginiais ar pasiūlymais ir rengiami konkursai neturint tam atitinkamų licenzijų, ar dar blogiau – prisidengiant modelio darbu - merginos vežamos kažkur uždarbiauti neaiškiais būdais į JAR ar dar į kitas šalis. Ši situacija mane privertė sunerimti, nes turėdama anksčiau išsakytą informaciją, padariau prielaidas ar spėjimus, bet ne teiginius, kurie galėjo būti neatitinkantys tikrovės. Tikrai nuoširdžiai dar kartą atsiprašau, ir linkiu Jums, Jūsų visai komandai didelės sėkmės vykdant šį projektą”, - Jurgitai ir Ugniui Kiguoliams laiške atgailauja J. Sadauskienė.

KLUBAS.lt žiniomis, U.Kiguolis jau konsultavosi su teisininkai dėl galimybės J.Sadauskienei už šmeižtą iškelti bylą. Po to, kai gavo „Modilinos“ vadovės atsiprašymo laišką, U.Kiguolio emocijos kiek aprimo, tačiau kalbėdamasis su portalu KLUBAS.lt patikino, kad kol kas taško šioje istorijoje dar nepadėjo.