Tikriausiai todėl ir lietuviškoji „Yva“, ir amerikietiškoji Britney savo muzikai išreikšti pasirinko dangaus žydrynės spalvos seksualias ir labai panašias stiuardesių aprangas. Tiesa, B. Spears šią aprangą taikė kaip seksualumo simbolį tarp kitų seksualių įvaizdžių dainos „Toxic“ vaizdo klipe. Vaizdo klipą galite
.

O štai Natalija Zvonkė su merginomis stiuardesių įvaizdį derino prie dainos „Į dangų“, kurią atliko konkurso „Dainų daina“ atrankiniame ture ir kuri merginoms atvėrė kelią į pusfinalį. „Yvos“ stiuardesės nebuvo vienintelės scenoje, kurios „pakilo į dangų“. Apsivilkusios seksualias uniformas jos šoko su karštais lėktuvo pilotais.

Panašumo tarp dviejų uniformų nepastebėti būtų sunku, tik „Yvos“ įvaizdis padalintas trims merginoms, o Britney tokia viena. Skaisčiai mėlynos stiuardesių kepurėlės, tokios pat spalvos kostiumėliai trumpais sijonėliais, net ir iškirptės Natalijos ir Britney labai panašios.

Žinoma, pasiuvimo modelis ir detalės skiriasi – juk N. Zvonkė pati drabužius „Yvos“ mergaitėms modeliuoja, todėl identiški jie būti negali.

KLUBAS.LT skaitytojai gali įvertinti vienos ir kitos įžymybės įvaizdį balsuodami straipsnio dešinėje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją