Jie iki liepos trisdešimt pirmos dienos rungsis dėl teisės į rankas paimti Lietuvos vėliavą ir iškelta galva sėsti į lėktuvą, skrisiantį į didžiausią Škotijos miestą Glazgą, kur ir įvyks antroji ,,Šokių Eurovizija“.

Atranka vyks kiekvieną ketvirtadienį, kurios metu pasirodys keturios poros. Tą patį vakarą iškris viena pora, surinkusi mažiausiai balsų.

Liepos 3d. pasirodys: Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj, Rūta Ščiogolevaitė ir Deividas Meškauskas, baleto artistė Jakaterina Romanko ir Nerijus Jasaitis, Milanno ir Rolanda Maniuškaitė.

Liepos 10d. ant parketo suksis Natalija Zvonkė ir Linas Lukošiūnas, Justė Mozolytė (,,Šokoledas”) ir Dainius Mykolaitis, Karina Krysko ir Saulius Skambinas, Lietuvos televizijos laidos „Labas rytas“ vedėjas Ignas Krupavičius ir Beata Skaisgirytė.

Liepos 17-ąją jėgas išbandys kirpėjas Robertas Danilevičius ir Sandra Lapinskaitė, aktorė Dalia Michelevičiūtė ir Sergejus Jarpyliovas, režisierė Marija Simona Šimulinaitė ir Andrius Jančiauskas, „Cisco Kid“ dainininkas Ivo Willekensas ir Ieva Žilienė.

Šiemet ,,Šokių Eurovizijos“ taisyklės pasikeitė. Kiekvieną iš dvylikos dalyvausiančių porų sudaro šokių profesionalas ir visuomenėje žinomas veikėjas. Poros atliks tik po vieną laisvo stiliaus šokį, kurio pagrindas yra Lotynų Amerikos šokis arba klasikinis šokis su nacionaliniais elementais.

Į pusfinalį pateks devynios poros, o liepos 31 dieną iš penkių finale susirungusių porų bus išrinkta nugalėtojų pora, kuri rugsėjo šeštąją dieną žengs ant didžiosios „Šokių Eurovizijos“ scenos Glazge.

Klubas.lt nuotraukose - akimirkos iš „Šokių Eurovizijos“ pristatymo Lietuvos televizijoje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją