Jie surinko 10 184 žiūrovų balsų ir pustrečio tūkstančio balsų aplenkė antroje vietoje likusią dainininko Alano Chošnau ir pedagogės Vaidos Genytės porą (7524 balsai).

Trečioji vieta atiteko aktoriui Leonardui Pobedonoscevui ir Evelinai Anusauskaitei (6476 balsai), nuo kurių labai nedaug atsiliko Vilijos Matačiūnaitės ir Ramūno Rudoko duetas (6443 balsai).

„Žvaigždžių duetų“ superfinalo nugalėtojus rinko televizijos žiūrovai, kurie nuo pat balsavimo pradžios daugiausia savo simpatijų skyrė A.Pilvelytės ir R.Bubnelio porai. Paskutiniame superfinalo ture Aistė ir Romas atliko pernai „Eurovizijos“ finale triumfavusios serbų dainininkės Marijos Šerifovič dainos „Molitva“ lietuvišką versiją, taip lyg patvirtindami savo pažadus – prieš „Žvaigždžių duetų“ superfinalą Aistė buvo pažadėjusi, jog jei jų pora laimės „Žvaigždžių duetus“, Aistės ir Romo pora pasirodys ir nacionalinėje Eurovizijos atrankoje.

Paskutiniame „Žvaigždžių finale“ netrūko ne tik įtemptos kovos, bet ir įspūdingų pasirodymų. Ant scenos pasirodė ir vertinimo komisijos nariai – pirmininkas Vytautas Juozapaitis, Donatas Katkus, Gediminas Zujus ir Dalia Teišerskytė. Jų nuotaikingai atlikta „LT United‘ eurovizinės dainos „We Are the Winners“ interpretacija „Gėda pelėda“ sukėlė tikrą audrą „Forum Palace“ rūmuose, kur vyko „Žvaigždžių duetų“ superfinalo transliacija.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją