,,Turbūt ne tik mes, bet ir visa Lietuva nustebusi dėl Vilijos ir Rudoko rezultatų. Dėl visų kitų aš sutinku - ir mes patys galėjom likti paskutinėje vietoje, ir viskas būtų buvę gerai, bet jie? Mes ne kartą sakėme, kad jie yra lyderiai ir tikrai labai daug kas mums pritarė. Tikrai labai keista, tikrai. Čia kažkas tikrai ne taip, - piktinosi kartu su dainininke Evelina Anusauskaite „Žvaigždžių duetuose“ trečiąją vietą užėmęs aktorius Leonardas Pobedonoscevas. – Absurdas!”

Kad dauguma nesitikėjo tokių Vilijos ir R. Rudoko rezultatų, rodo ir prieš superfinalą klubas.lt atliktas totalizatorius – pergalę šiai porai prognozavo dauguma apklaustųjų: pernai metų ,,Žvaigždžių duetų“ nugalėtoja Renata Voitechovskaja, Vilius Tarasovas, Rytis Cicinas, Džordana Butkutė. „Žvaigždžių duetų“ pusfinalyje skandalingai iškritęs Radži taip pat manė, jog labiausiai pergalės verta yra R.Rudoko ir V.Matačiūnaitės pora.

Vilijos ir R. Rudoko rezultatai turbūt nustebino ir klubas.lt skaitytojus, kurie superfinalo išvakarėse dalyvavo apklausoje. Net 56 procentai iš daugiau nei pusantro tūkstančio apklausoje dalyvavusių skaitytojų pergalę prognozavo Vilijos ir R. Rudoko duetui. Įdomiausia, jog A. Pilvelytės ir R. Bubnelio duetui buvo prognozuojama paskutinė vieta.

R. Rudokas, praėjus vos kelioms minutėms po rezultatų paskelbimo, buvo šiek tiek sutrikęs. ,,Nežinau, ką pasakyti, tikrai. Projekto metu įsigyjau daugiau draugų, negu priešų, o tai ir yra įvertinimas“, - sakė aktorius.

Antrąją vietą laimėjusi A. Chošnau ir V. Genytės pora džiaugėsi pergale ir vienu balsu pritarė komisijos pirmininkui V. Juozapaičiui, teigusiam, jog visi buvo verti auksinio mikrofono. ,,Gerbiu žiūrovų vertinimą. Nėra skirtumo, kas ką laimėjo, nes su visomis poromis buvome nuo pradžių, o dabar buvo tik šou, kuriame iš esmės – visi nugalėtojai“.

Nusivylimo ašarų nebraukė ir kiti duetai – po renginio jie pasiliko atšvęsti „Žvaigždžių dueų“ pabaigtuvių ir pasižiaugti paskutinėmis penkis mėnesius trukusio projekto kulminacijos akimirkomis.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją