Tie, kurie kadaise dainavo pirmajame lietuviškame estrados konkurse ,,Vilniaus bokštai“ , vakar dainas traukė ne prasčiau, nei senais laikais.

Senosios estradinės muzikos dainininkai Rimantas Cininas, Roma Mačiulytė, Stepas Januška, Giulija, Kęstutis Jablonskis, Birutė Dambrauskaitė, Vytautas Petrušonis, Birutė Petrikytė, Egidijus Sipavičius, Laima Žemaitytė – buvo nusiteikę itin iškilmingai ir spinduliavo elegancija, išmintimi. Jų veidus puošė patyrusiems estrados veteranams būdingos šypsenos.

Vakaro puošmena tapo kultinės Kauno dainininkės L. Žemaitytės pasirodymas. Susumavus dainininkų ir televizijos žiūrovų balsus, auksinis mikrofonas atiteko būtent jai. Pirmąjį mikrofoną praėjusią savaitę gavo Birutė Dambrauskaitė. Auksiniai mikrofonai – tai bilietas į finalinį gruodžio mėnesį įvyksiantį konkursą-koncertą, kurio nugalėtojui bus įteiktas prizas – nufilmuotas autorinis koncertas ir įteiktas fantastiškas honoraras.

Vakar vakaro tema buvo skirta legendiniam penkiasdešimtmetį švenčiančiam estradiniam ansambliui ,,Kopų balsai“ – šia proga buvo prisiminta ansamblio istorija. Reportažą apie „Kopų balsus“ stebėjusi legendinė šio ansamblio dainininkė Nelly Paltinienė dėkodama už viską, sudainavo dainą ,,Mylėk ir lauk“.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją