Po žiūrovų ir kolegų balsavimo „misteris rokenrolas“ antrasis paliko dainingiausio televizijos muzikos šou dalyvių gretas ir užleido vietą temperamentingajai naujokei Laurai.

Trečiasis „Žvaigždžių vartų“ koncertas tapo įrodymu, kad įtampa dėl išlikimo tarp šou dalyvių auga – kiekvienas, pajutęs didžiosios scenos trauką ir galią, siekia kuo labiau įtikti žiūrovams, užkariauti jų simpatijas bei sužibėti. Žėrinčių, drąsių ir žiūrovų bisų sulaukusių pasirodymų netruko ir šį išties vėsų rudenio vakarą, visiems Kėdainių pramogų centre ir prie televizorių ekranų padovanojusį karštą itališką „San Remo“.

Šeštadienio šou ypatingu išbandymu tapo ne tik komisijos atrinktam ir dėl išlikimo kovojusiam trejetui, bet ir merginas pakerinčio balso savininkui Vytautui. Iki šou likus vos kelioms dienoms peršalimo į lovą paguldytas ir mamos iš Klaipėdos į Vilnių gabentais vaistais gydytas Vytautas, laimė, pasveiko ir pasirodė savo gerbėjams. Tačiau, kaip ir visus, taip ir šį romatiškiausią šou jaunuolį kankina nerimas dėl ateities projekte: „Keistai jaučiuosi – atrodo, viskas gerai ir pasirodymai tvarkoje, bet kankina nežinomybė, kas bus toliau. Visada norisi pasirodyti kuo geriau, jausti žiūrovų šilumą, todėl labai stengsiuosi“, – po savo pasirodymo žadėjo lyriško balso savininkas Vytautas.

Visiems šou dalyviams atlikus itališka koncerto tematika parengtą kūrinį, komisija tarė savo žodį. Marijonas Mikutavičius ir koncerto išvakarėse vedybų dešimties metų sukaktį šventę Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis bendru sutarimu žiūrovų teismui atidavė Aleksandrą, Dainių ir Robertą.

Priešingai nei prieš pirmąjį balsavimą, po kurio iš šou pasitraukė Lina, į lemtingąjį trejetą pakliuvę dalyviai labai nerimavo ir garsiai sakė nenorintys iškristi. Žiūrovų sprendimu į šou iš karto grįžo trijų vaikų tėtis klaipėdietis Aleksandras, surinkęs beveik pusę visų balsavusiųjų balsų. Nuo jo nedaug atsiliko ir Dainius – jam teko 39 proc. žiūrovų skambučių. Jo ir mažiausiai – vos 12 proc. balsų surinkusios žavosios Robertos likimas projekte buvo atiduotas į šou dalyvių rankas.

„Labiausiai nekenčiu šitos konkurso dalies. Dėl visų labai jaudinuosi“, – prieš žengdama į sceną ir atiduodama savo balsą už vieną iš kolegų sakė Indraya. Sulaukęs vienintėlio Eriko palaikymo, šou turėjo palikti Dainius.

„Pagaliau galėsiu normaliai mokytis“, – išgirdęs kitų dalyvių nuosprendį sakė Danius, ir nors neslėpė tikrai nenorėjęs iškristi, nerodė apmaudo ar pykčio – išliko toks pat draugiškas ir linksmas, kaip ir viso projekto metu.

Tą patį vakarą koncerto žiūrovams tiesioginiame eteryje prisistatė ir šou naujokė Laura. Ketvirtame kurse matematiką studijuojanti mergina prieš pasirodymą prisipažino bijanti, tačiau džiaugėsi naujais kolegomis.

„Visi dalyviai pasirodė malonūs. Deja, dar nebuvo laiko labiau susipažinti. Visi labai susijaudinę, rimti prieš koncertą. Tikiuosi, kad pabendrausime grįždami į Vilnių“, – sakė į didžiausio ir brangiausio TV3 šou dalyvių gretas įsiliejusi mergina.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją