Įtarus, jog Lietuvos televizijos rengiamo konkurso „Dainų daina“ dalyvio Deivio Norvilo daina „Lietuva“ turi panašumų su grupės „Sixpence none the richer“ atliekamu kūriniu „There she goes“, lietuvių atlikėjo kūrinys, vertintas kaip potencialus „Dainų dainos“ nugalėtojas, buvo pašalintas iš konkurso.

Dar kartą įgelti kolegai šį kartą susiruošė „Žvaigždžių duetuose“ dalyvaujanti Ruslano Kirilkino ir Skaivos Jasevičiūtės pora. Pirmąsias Deivio/„Sixpence none the richer“ kūrinio eilutes Ruslanas, beje, apsirėdęs lygiai taip kaip Deivis per „Dainų dainos“ konkursą (net Ruslano riešą juosė identiška trispalvė juostelė) sudainavo klūpėdamas – nežinia, ar taip R.Kirilkinas atidavė pagarbą savo tėvynei, ar tiesiog neskoningai pasišaipė iš Deivio ūgio.

Vėliau prie Ruslano prisijungė ir tautiniais drabužėliais pasipuošusi geltonkasė lietuvaitė Skaiva, savo ilgas kojas nusprendusi paryškinti trumpučiu sijonėliu. Dueto fone keitėsi ir ekrano užsklanda – Lietuvos trispalvę keitė Jungtinės karalystės vėliavos spalvos.

KLUBAS.lt skaitytojai balsuodami gali pareikšti savo nuomonę – ar Ruslanui ir Skaivai pavyko subtiliai pasišaipyti iš Deivio ar tai greičiau primena piktą ir neskoningą pokštą.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją