Per filmavimą netrūko ne tik seksualios raudonos spalvos, išskirtinio dėmesio savo partneriams, bet ir netikėčiausių akibrokštų. Neseniai į nemenką skandalą įsivėlęs Ruslanas Kirilkinas šįkart scenoje aistringai prancūziškai bučiavosi su Skaiva.

Klubas.lt primena, jog dar visai neseniai kalbėjęs apie ištikimybę savo sutuoktiniui Jarmo Skonui, praėjusią savaitę viename sostinės klube R. Kirilkinas buvo pastebėtas intymiai flirtuojantis su iš Danijos atvykusiu marketingo specialistu prisistatančiu Mariumi Adžgausku.

Aistrigam bučiniui Ruslanas neatsispyrė ir šį kartą - juo Ruslanas apdovanojo savo scenos partnerę. Į jausmų sūkurį Ruslanas kartu su Skaiva pasinėrė atlikdami Jurgos Šeduikytės dainą ,,Nebijok“. Skambant paskutiniams dainos akordams, apsikabinusi pora aistringai prancūziškai pasibučiavo. Po pasirodymo pora tikino, jog šis gestas nereiškia, jog Ruslanas keičia orentaciją – anaiptol, duetas tokia forma papildė dainos žodžių prasmę. ,,Nereikia prarasti meilės tik todėl, kad bijai parodyti ir išreikšti savo jausmus“, - vienu balsu sakė Ruslanas ir Skaiva.

Šv. Valentino dienos nuotaikomis vienaip ar kitaip buvo užsikrėtę visi ,,Žvaigždžių duetų“ dalyviai – vieni, pavyzdžiui, Ingrida Kazlauskaitė, tas nuotaikas išreiškė ko gero ,,valentiniškiausia“ suknele – labai ilga ir pabrėžtinai raudona. Vaidas Baumila ir Daura Zenkevičiūtė, Augustė ir Vygadtas Kazlauskas, Dalius Mertinas ir Aušra Cicėnaitė – visų dainose jautėsi ilgesys ir viltis mylėti, o Merūnas, kaip tikras džentelmenas, atliekamą dainą pavadino ,,Jolanta“ – matyt taip parodydamas dėmesį partnerei Jolantai Paulauskienei.

Šorena su Stano komisiją papirko sudainavę tradicinę gruzinišką dainą apie meilę ,,Suliko“. Artūras Orlauskas ir Aleksandras Ivanauskas-Fara, kaip visuomet, žiūrovus šokiravo netikėta idėja ir vizualiniais sprendimais – vyriškas duetas traukė ,,nebūtą tekstą apie Santą Lucia“, ir, anot komisijos, bandė suvilioti duetų pasirodymus salėje stebėjusį Rūtos Ščiogolevaitės širdies draugą Deivydą Meškauską.

Daugiausiai ovacijų sulaukė, tariant renginio vedėjos Ingos Jankauskaitės žodžiais, ,,meilės dainų virtuozai“ Rūtos Ščiogolevaitės ir Mundžio duetas. Poros širdies dūžiai atsipindėjo vaizdo instaliacijose, o scenografinio sprendimo idėjos gelmių neperprato net komisija. Kad ir kaip ten bebūtų, dueto daina užbūrė visą salę, o dešimties balų pirmą kartą ,,Žvaigždžių duetai 3” istorijoje nepagailėjo net ,,geležinis” komisijos narys Gediminas Zujus.

Ne mažiau ovacijų sulaukė ir Giedrius Leškevičius su Mia. Dainininkė, išgirdusi puikius komplimentus iš komisijos lūpų, vėl nesulaikė ašarų. Primename, kad praėjusią savaitę jautrios širdies skandalingąją dainininkę pravirkdė iš Dalios Teišerskytės lūpų išgirsti šilti žodžiai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją