Viešėdami „Auksinėje blykstėje“ apie savo nuotykius filmavimo aikštelėje pasakojo naujausio LNK serialo „Mano mylimas prieše“ aktoriai.

Dainininkai Vilija ir Milanno išdavė, kokiu būdu pateko į vaidinančiųjų gretas ir kaip gavo pagrindinius vaidmenis. Paklausus, kas sunkiausia atliekant režisieriaus nurodymus, abu prisipažino, kad - meilės scenos, rašoma LNK pranešime žiniasklaidai.

„Auksinės blykstės“ vedėjų paklausta, ar gerai Milano bučiuojasi, Vilija ėmė muistytis. Bandė išsisukti mergina nuo atsakymo, bet laidos vedėjui Kristupui Baubliui prispyrus prie sienos su klausimu, ar Milanno bučiavosi prancūziškai, su liežuviu, naujai iškepta aktorė prisipažino, kad dainininko bučiniai neypatingi: „Na, jis bučiuojasi... na, taip... subtiliai,“ – susigėdusi atsakė mergina.

Griežtesni serialo „Mano mylimas prieše“ aktoriai pasidarė ėmus įtarinėti, ar tik neužsimegs filmavimo aikštelėje naujas romanas. Abu kategoriškai atsakė, kad tai neįmanoma. Juk abu turi antras puses.

Vilija prisipažino, kad turėjo bėdų dėl savo draugo. „Jis – ne iš pramogų pasaulio, nesupranta tokių dalykų. Jis pavydus, tad sunkiai su tuo susigyveno,“ – apie sunkumus aiškinantis mylimajam dėl meilės scenų su kitu vyriškiu pasakojo dainininkė.